Când vedetele se transformă în supereroi adevăraţi!

Apropo.ro / 24.08.2014, 09:00
Când vedetele se transformă în supereroi adevăraţi!
Superman, Batman sau Femeia-Minune sunt doar roluri de filme, însă - în viaţa reală - multe vedete de la Hollywood s-au transformat în eroi adevăraţi. Fie că au salvat pe cineva de la înec sau au acordat primul ajutor în timpul unui incendiu, starurile americane au dovedit, de-a lungul timpului, că au aptitudini de supereroi!

Heidi Klum şi-a salvat fiul de la înec

Pentru celebrul manechin, minivacanţa din Hawaii putea să se transforme în coşmarul vieţii sale, pentru că fiul său cel mare, Henry, a fost la un pas de a se îneca. Puştiul înota împreună cu bonele şi fraţii săi când au fost luaţi de un val şi duşi în larg. În acel moment, Heidi a fost pe fază şi, împreună cu iubitul său, bodyguard-ul Martin Kristen, a sărit imediat în apă şi au reuşit să-i aducă la mal pe toţi, teferi şi nevătămaţi.

 

Kate Winslet, pompierul de serviciu

În 2011, actriţa din ”Titanic” îşi petrecea vacanţa alături de familia boss-ului de la ”Virgin”, Richard Branson, la o vilă de lux pe care acesta o deţine în Caraibe. Într-una din seri, un inceniu puternic a izbucnit la parterul locuinţei, iar Kate a reuşit să o scoată din flăcări pe mama lui Branson, în vârstă de 90 de ani.

 

Zoe Saldana, în rol de paramedic

La începutul anului, în timp ce se întorcea de la nişte filmări, actriţa din ”Avatar” a fost martora unui accident pe autostradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Zoe a intervenit imediat şi a acordat primul ajutor unei victime, o doamnă în vârstă. Astfel, actriţa în vârstă de 34 de ani a reuşit să oprească hemoragia până când paramedicii de pe ambulanţă au ajuns la faţa locului.

 

Brad Pitt are ochi de vultur

Unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood s-a dovedit a fi o persoană cu un simţ al observaţiei extrem de bine dezvoltat. În timpul filmărilor la ”World War Z”, Brad a observat cum o bucată din schela aflată pe platou era să cadă direct peste unul dintre figuranţii prezenţi în scena respectivă. Într-o fracţiune de secundă, Brad a fugit înspre fata respectivă şi a scos-o dintr-un grup de 700 de persoane.

 

Tom Cruise, de 3x erou

De-a lungul timpului, Tom Cruise s-a dovedit a fi un supererou nu doar în filmele de acţiune ci şi în viaţa de zi cu zi. Astfel, actorul din ”Misiune Imposibilă” a salvat un băieţel care urma să fie strivit de mulţimea prezentă la premiera unui film de-al său. De asemenea, Tom a plătit şi spitalizarea unei femei, vinctimă a unui accident rutier la care el a fost martor. Iar o altă faptă remarcabilă a fost când a salvat de la înec 5 turişti, în timpul unei vacanţe în Italia. Coincidenţă sau nu, toate aceste întâmplări au avut loc în 1996.

 

Jennifer Lawrence, expertă în prim-ajutor

Câştigătoarea premiului Oscar a demonstrat că are o viteză de reacţie superrapidă atunci când o tânără a leşinat în apropierea apartamentului ei din Los Angeles. Jennifer a observat-o cum se prăbuşeşte şi a alergat într-un suflet ca să-i acorde primul ajutor.

 

Harrison Ford, în căutarea unui băiat pierdut

Cunoscut pentru filmele sale din seria ”Indiana Jones”, Harrison Ford are calităţi de erou salvator şi în realitate! Mai ales că are şi brevet de aviator. Astfel, actorul a survolat mai bine de 2 ore peste pădurile din Wyoming în căutarea uni băiat pierdut de grupul său de cercetaşi.

 

Sofia Vergara, asistentă medicală într-un cazinou

Nu vorbim despre un nou rol de comedie, ci de o ipostază reală pe care actriţa din ”Modern Family” a experimentat-o într-un cazinou din Las Vegas. Împreună cu un prieten, Sofia a acordat primul ajutor unei tinere care a leşinat lângă ruletă.

 

Prinţul Harry, un ajutor de nădejde

Mare amator de aventură şi un consumator aprig de adrenalină, prinţul Harry s-a dovedit a fi şi un prieten pe care te poţi baza în orice situaţie. Chiar şi în timpul unui jaf! Cel mai bun prieten al său a fost tâlhărit în decembrie 2011, chiar în timp ce vorbeau la telefon. Harry s-a urcat imediat în maşină şi a gonit pe străzile din Londra până la locul incidentului pentru a-şi ajuta amicul.

 

Mila Kunis are grijă de muncitorii săi

Iubita lui Ashton Kutcher şi-a renovat casa, anul trecut, iar în timpul lucrărilor unul dintre muncitori a suferit un atac de cord. Mila a reacţionat imediat, i-a acordat primul ajutor şi s-a asigurat că omul are parte de cele mai bune îngrijiri după ce a fost luat cu ambulanţa.

Cătălina Matei

 

Foto: Hepta