Cântăreaţă cunoscută la noi, spitalizată de urgenţă pentru supradoză de droguri

Apropo.ro / 25.07.2018, 13:39
Cântăreaţă cunoscută la noi, spitalizată de urgenţă pentru supradoză de droguri
Artista a fost spitalizată de urgentă pentru supradoză de droguri .

Cântăreaţa pop americană Demi Lovato a fost spitalizată de urgenţă, marţi, la Los Angeles, pentru o presupusă supradoză de droguri, artista fiind în stare stabilă în prezent, potrivit presei americane. Un purtător de cuvânt de la serviciul de pompieri din Los Angeles a declarat, marţi, pentru presă că o femeie în vârstă de 25 de ani a fost transportată la spital de la o adresă ce se potriveşte cu cea a lui Lovato, dar a refuzat să ofere detalii despre identitatea acesteia şi despre starea ei de sănătate.

Site-ul de ştiri mondene TMZ.com a dat publicităţii o înregistrare audio de la serviciile de urgenţă, în care cineva spune că Lovato este lipsită de cunoştinţă şi că i se administrează Narcan, un spray nazal folosit pentru tratarea supradozelor de opiacee.

Revista People a citat o sursă apropiată lui Lovato care spune că artista este în stare stabilă şi că supradoza nu a fost una de heroină, aşa cum se vehiculase iniţial în presă.


Purtătorii de cuvânt ai lui Lovato nu au oferit informaţii privind acest subiect.

Fost star Disney, Lovato a făcut public faptul că suferă de dependenţe de diverse substanţe, de depresie şi de tulburări de alimentaţie. Într-un documentar din 2012, „Demi Lovato: Stay Strong”, aceasta a spus că obişnuia să prizeze cocaină de câteva ori pe zi, dar a reuşit să urmeze o cură de dezintoxicare şi să-şi construiască o carieră de succes.

Însă, în urmă cu o lună, ea a lansat piesa „Sober”, în care sugera că a recidivat.