Capatos a avut cea mai CIUDATĂ reacţie la vestea PROASTĂ pe care a primit-o!

Apropo.ro / 10.04.2013, 07:00

Capatos a avut cea mai CIUDATĂ reacţie la vestea PROASTĂ pe care a primit-o!
Mariana Moculescu, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, a decis să îl dea în judecată pe Dan Capatos, după o glumă făcută de acesta în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.


În cadrul unei ediţii a emisiunii, Dan Capatos l-a convins pe fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin, să se deghizeze în vampir şi să ducă un sicriu la uşa acesteia. Fosta soţie a lui Horia Moculescu nu a gustat gluma şi a decis să-l dea în judecată pe Capatos.

„Demersul judiciar pe care l-am anunţat, referitor la încălcarea imaginii mele şi a dreptului la intimitate, se va îndrepta în primă fază împotriva lui Dan Capatos. Aceste drepturi mi-au fost încălcate în cadrul mai multor emisiuni în care am fost invitată. Consider că atât instituţia media, cât şi realizatorul şi alte categorii de reprezentanţi trebuie să achieseze la plata unor daune morale”, a scris Mariana Moculescu pe Facebook.

Reacţia lui Dan Capatos nu s-a lăsat aşteptată şi a fost una foarte acidă: „Nu mă interesează subiectul. Ca să mă dea în judecată, Mariana Moculescu trebuie să existe”.