Caravana “Visuri la Cheie” a pornit la drum prin toată România

De: Cătălina Matei / 01.10.2014, 09:24
Caravana “Visuri la Cheie” a pornit la drum prin toată România
“Visuri la Cheie”, cea mai nouă producţie marca PRO TV, va fi lansată în curând. Caravana “Visuri la Cheie” a pornit deja în România pentru a aduce o rază de speranţă familiilor cu care soarta a fost aspră.

Dragoş Bucur, gazda show-ului a pornit alături de Alina Vîlcu, Adela Pârvu şi Andrei Samoil pentru a reface casele românilor mai puţin norocoşi, pentru a dărui o rază de speranţă şi pentru a le reda zâmbetul pe buze, lucruri care le-au lipsit o viaţă întreagă.

Dragoş va ajuta familiile aflate în necaz să aibă un trai mai bun, oferindu-le locuinţele de care au nevoie şi pe care le visează. Acest ajutor nu le va oferi doar o nouă locuinţă în care să poată trăi linistiţi, ci le va schimba complet modul de viaţă şi le va deschide calea către noi visuri.

Alina este absolventă a Institutului de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, din Bucureşti. În prezent este arhitect şi designer la o renumită firmă din Bucureşti. Experienţa în proiectarea şi implementarea arhitecturii de interior şi exterior, îi conferă un rol esenţial în cadrul echipei lui Dragoş.

Adela, un designer de interior extrem de cunoscut în mediul online (şi nu numai!) datorită blogului cu sfaturi utile, are o experienţă bogată în ceea ce priveşte design-ul de interior, lucrurile bine făcute şi viu colorate! Pasionată de decoraţiuni, redactor şef şi fondator al unor reviste renumite de design interior sunt câteva din elementele care o descriu cel mai bine pe Adela.

Andrei, un tânăr arhitect de doar 32 de ani, activează în prezent în cadrul unei societăţi prestatoare de servicii de proiectare de arhitectură şi amenajări interioare, fiind arhitect cu drept de semnătură. Experienţa de coordonare a echipelor de arhitecţi, dezvoltarea de soluţii de arhitectură pentru amenajări interioare, cât şi construcţia de locuinţe sunt doar câteva din atuurile lui Andrei.

Emsiunea difuzată începând cu luna octombrie în fiecare miercuri, de la ora 20:30, îl va avea drept gazdă pe îndrăgitul actor Dragoş Bucur, care va fi mesagerul speranţei şi va avea nobila misiune de a prezenta poveştile de viaţă adevărate din spatele fiecărei ediţii, de a trăi emoţiile familiilor ce urmează să fie ajutate şi de a aduce zâmbetul pe chipul acestora.