Care este cea mai apreciată fotografie de pe Instagram în 2014?

Apropo.ro / 05.12.2014, 07:17
Care este cea mai apreciată fotografie de pe Instagram în 2014?
Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte… În cazul cuplului Kim Kardashian - Kanye West, un cadru de la nunta lor care a avut loc în această vară a strâns milioane de vizualizări pe Instagram si a devenit, astfel, cea mai apreciată fotografie în 2014.

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, în care cei doi apar în timp ce se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram în 2014.

Foto: Hepta

Potrivit dailymail.co.uk, imaginea a fost publicată pe contul starletei Kim Kardashian pe 27 mai şi a obţinut până în prezent peste 2,4 milioane de aprecieri de la utilizatorii Instagram.

Aceasta a devenit nu numai cea mai apreciată imagine din 2014, ci şi fotografia cu cele mai multe like-uri de la lansarea, în urmă cu patru ani, a platformei.

După imaginea cu Kim Kardashian şi Kanye West, în topul celor mai apreciate fotografii de pe platforma Instagram se află un selfie realizat de cântăreţul Justin Bieber cu iubita sa, Selena Gomez. Imaginea a primit peste 1,9 milioane de aprecieri, informează Mediafax.

O imagine publicată pe Instagram de cântăreaţa Ariana Grande, în care aceasta apare alături de Miley Cyrus, în culisele galei MTV Video Music Awards, din luna august, a obţinut 1,84 milioane de aprecieri. Această imagine se află pe locul al treilea în topul celor mai apreciate fotografii din 2014 pe Instagram.

 Platforma de partajare de fotografii pe internet Instagram a fost lansată în 2010 şi a fost cumpărată în anul 2012 de Facebook, pentru aproximativ un miliard de dolari. În prezent are peste 200 de milioane de utilizatori, care publică 65 de milioane imagini pe zi.

Kim Kardashian şi Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai la Florenţa.