Carmen Brumă a ieşit la cafea cu o fană de-a ei

Apropo.ro / 09.10.2014, 06:00
Carmen Brumă a ieşit la cafea cu o fană de-a ei
La începutul săptămânii acesteia, Carmen Brumă a lansat pentru prima dată o provocare ceva mai specială pe pagina ei de Facebook. Fanii trebuiau să îi povestească vedetei despre o premieră importantă din viaţa lor, iar premiul a fost unul cu totul neaşteptat: o întâlnire cu vedeta.
Foto: Facebook
 
Întâlnirea a avut loc ieri, iar Cătălina, câştigătoarea, a savurat o cafea, dar şi o discuţie prietenoasă despre sănătate, sport şi despre schimbările ce apar în viaţa unei femei după naştere. Frumoasa mămică a demarat această acţiune la invitaţia mall-ului din Floreasca, care pe data de 17 octombrie sărbătoreşte un an. 
Astfel, cele două au descoperit că au foarte multe în comun. De fapt, Carmen a ales câştigătorul foarte greu, deoarece a primit sute de meaje din partea fanilor. Cătălina a convins-o cu sinceritatea sa şi cu faptul că de fiecare dată aceasta a participat la ”Mişcarea contra statului”, evenimentul prin care Mircea şi Carmen transmit un mesaj se susţinere a stilului de viaţă sănătos. Tot ieri, Carmen a intrat în direct cu Bogdan Miu la Radio Promenada. 
Fanii lui Carmen mai au o şansă de a se întâlni cu ea şi nu numai pe data de 17 octombrie, când alături de Răzvan şi Dani, Teo Trandafir, Nicolai Tand şi Andrei Aradits, vedeta va înmâna premii şi va sărbători alături de invitaţi.