Carmen Brumă: „Am trăit o experienţă traumatizantă, care s-a transformat într-o poveste reuşită”

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2015, 08:00
Carmen Brumă: „Am trăit o experienţă traumatizantă, care s-a transformat într-o poveste reuşită”
Vedeta de televiziune descrie lungul drum pe care l-a făcut de la statutul de supraponderală la cel de mămică în formă, la Constantin 60’, duminică, de la 22:30, la Prima TV.

Este cunoscută drept una dintre cele mai în formă vedete de televiziune, dar n-a fost dintotdeauna aşa. Carmen Brumă s-a luptat cu kilogramele în plus, nu puţine – peste 35!, încă din adolescenţă, iar povestea victoriei împotriva acestora o spune duminică seară, la Prima TV.

Mutarea familiei la Moscova, pe vremea când Carmen avea doar 17 ani, a declanşat depresia care a fost „tratată” cu multe dulciuri. Atât de multe încât, în doar două luni, liceana a luat în greutate 37 de kilograme! „Dacă n-aş fi trecut prin această experienţă, astăzi n-aş fi ceea ce sunt. Pot să spun că întâmplarea asta m-a disciplinat”, povesteşte invitata lui Alexandru Constantin.

Procesul de revenire la silueta de dinainte de plecarea din ţară a fost unul complicat. Fosta Miss Boboc (la liceul din România) a combinat înfometarea cu dietele „după ureche”, până când s-a „aşezat” pe drumul cel bun. „Am trăit o experienţă traumatizantă care s-a transformat într-o poveste reuşită”, aşa descrie Carmen Brumă acest drum.

Acum, vedeta de televiziune, mama unui băieţel născut în urmă cu un an, are un regim echilibrat şi o viaţă sportivă pe care mulţi o invidiază. Aflaţi care este dieta pe care o urmează Carmen Brumă, dar şi alte secrete pentru un stil de viaţă armonios la Constantin 60’, duminică, de la 22:30, la Prima TV.