Carmen Brumă îl ”răsfaţă” pe Mircea Badea cu pumni

De: Cătălina Matei / 31.10.2014, 10:53
Carmen Brumă îl ”răsfaţă” pe Mircea Badea cu pumni
Prezentatoare TV, mamă, iubită şi, mai nou, antrenoare de box! Carmen Brumă este trup şi suflet alături de partenerul său de viaţă, Mircea Badea, care se pregăteşte pe 7 noiembrie să se bată în ring cu motociclistul Teodor Emi. Cei doi au hotărât să-şi rezolve antipatia în ring, pe reguli de muay thai după ce, la sfârşitul lui august, realizatorul de la Antena 3 s-a declarat deranjat de zgomotul motocicletelor care rulau pe şosea.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:2877:”

Carmen şi Mircea sunt nişte împătimiţi ai sportului, prin urmare nu e de mirare că vedeta Antenei 3 se antrenează alături de partenera sa de viaţă. Astfel, Carmen Brumă a devenit antrenoare de box!

Mircea Badea a postat pe Facebook un film în care se vede că iubita sa şi-a luat rolul în serios. ”Mă antrenează Carmen la coordonare ochi-mână şi viteza de reacţie”, a scris realizatorul emisiunii “În gura presei” de la Antena 3.

 

 

În luna august, Mircea a primit o provocare la luptă în faţa sediului Antenei 3, după ce realizatorul a criticat dur comunitatea de motociclişti pentru zgomotul pe care îl fac posesorii moto şi care-i bruiază emisiunea pe care o ţinea, atunci, în aer liber, în fata sediului A3.

“Tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, rău de tot, de o să intru în pârnaie pe bune, 10 ani cu executare măcar”, spunea Badea la adresa motocicliştilor.  “M-ai înjurat de mama, m-ai ameninţat în direct, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bată la mine”, i-a spus Teodor Emi, motociclistul care i-a lansat provocarea.

Înfruntarea dintre cei doi va avea loc pe 7 noiembrie. Pentru a fi legal, meciul se va desfăşura în cadrul unui eveniment organizat de Federaţia Română de Kempo, locul de disputare nefiind încă stabilit. Astfel, Mircea Badea s-a înscris în Clubul Sportiv Ciprian Sora pentru a deveni sportiv cu acte în regulă.

Foto: Facebook

”Am vorbit cu «prietenul» Mircea Badea la telefon şi meciul rămâne în picioare, trebuie doar să mai vorbesc cu el la începutul săptămânii viitoare pentru a stabili o dată sigură. El a spus că nu vrea să facă meciul televizat, zice că nu are voie prin contract, dar acceptă să filmăm în sală.  El mi-a spus că se antrenează cu un sportiv care a luptat în Thailanda aşa că stilul muay thai este unul cunoscut de amândoi”, a scris Teodor Emi pe pagina sa de Facebook.

„;}}