Carmen Brumă nu sărbătoreşte Valentine’s Day! Află pentru cine găteşte vedeta pe 14 februarie!

Apropo.ro / 12.02.2015, 09:00
Carmen Brumă nu sărbătoreşte Valentine’s Day! Află pentru cine găteşte vedeta pe 14 februarie!
Pentru Carmen Brumă, Valentine’s Day nu are nicio semnificaţie! Vedeta nu sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, dar are un motiv special de 14 februarie care o face să gătească cu multă dragoste!
“Nu mă pregătesc în niciun fel! Pentru mine Valentine’s Day nu este o sărbătoare, pentru  că nu are şi nu a avut vreodată o  semnificaţie pentru mine. Evident că îmi place să primesc cadouri cu ocazie sau fără.  Îmi plac ceasurile, parfumurile, accesoriile şi echipamentele de sport”, spune Carmen pentru ApropoTV.Ro.  În schimb, pe 14 februarie, Brumă va petrece alături de cel mai important bărbat din viaţa ei, mai precis, Vlăduţ, băieţelul ei şi al lui Mircea Badea, care va împlini sâmbătă 9 luni. Cu această ocazie, vedeta îi va pregăti micuţului o prăjitură specială.
 
  Foto: Facebook
 
“Eu nu fac această prăjitură pentru  Valentine’s Day ci pentru 14 februarie, ziua în care Vlăduţ împlineşte 9 luni”, a mai adăugat Carmen. Iată reţeta!
 
 
Prăjitură cu ricotta, miere şi cânepă
 
 
 
Timp de preparare: 15 minute 
 
Ingrediente: 
 
150 g riccota sau urdă
3 linguri de miere
1 lingură pudră proteică din cânepă 
2 linguri seminţe de cânepă 
2 linguriţe seminţe de chia
1 pachet de biscuiţi digestivi fără zahăr din faină integrală
70 g unt topit, vanilie şi scorţişoară după gust
 
Mod de preparare:
 
Se pisează biscuiţii, se adaugă untul topit şi pudra proteică, se amestecă până se formează o pastă care se aşează într-o tavă. Deasupra se pune riccota amestecată cu mierea, seminţele, puţină scorţişoară şi vanilie. Se lasă la frigider 30 minute şi se poate adăuga dulceaţă de fructe de pădure.