Carmen Bruma scoate o carte dedicata slabirii

Apropo.ro / 26.08.2008, 11:13
Carmen Bruma scoate o carte dedicata slabirii
Carmen Bruma, experta in diete, pregateste o carte dedicata slabirii, ocazie cu care a acordat un interviu celor de la CSID.

Carmen Bruma, experta in diete, pregateste o carte dedicata slabirii, ocazie cu care a acordat un interviu celor de la CSID.

Chiar daca in prezent are un corp perfect, in adolescenta Carmen s-a confruntat cu problemele de greutate, la un moment dat aceasta avea 30 de kilograme in plus.

Ghidandu-se dupa sloganul "Pofta se si educa", Carmen a adoptat un mod de viata sanatos iar rezultatele nu au intarziat sa apara.

Cartea este rezultatul a 10 ani de documentare: "Asa pot, de exemplu, sa spun ca, daca vrei sa slabesti, nu e permis decat un singur fruct pe zi si, in special, dimineata. E total gresita ideea ca, daca mananci doar fructe, o sa scazi in greutate. Si, crede-ma, daca alegi struguri sau pere, unele dintre fructele cu cel mai mare continut de zahar, atunci poti sa constati ca ai si mai multe kilograme.

Legumele in schimb, in afara de cartofi, orez, fasole, se pot manca intr-o cantitate mare. Si legea este ca tot cu gratare slabe pierzi in greutate, adica tot cu proteine. Mi s-a propus nu de multa vreme, sa scriu o carte care sa cuprinda aceste informatii si aceasta va aparea din toamna", a declarat Carmen pentru CSID.

Afla mai multe din "Carmen Bruma – experta in diete pregateste o carte dedicata slabirii" pe csid.ro!

Carmen Bruma

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Britney Spears se tine de diete

Britney Spears se tine de diete

Britney Spears a aparut in fata presei cu un look de zile mari. Britney a fost fotografiata pe o plaja in Mexico, ea aratand mai bine ca niciodata, dar si mai sanatoasa.

Dieta de vedeta!

Dieta de vedeta!

Vedetele de la Hollywood sunt dispuse sa faca orice atunci cand vine vorba de imaginea lor. Nu putine sunt cele ce apeleaza la diete dintre cele mai nebunesti pentru a se…

Femeile renunta la mancare de dragul modei

Femeile renunta la mancare de dragul modei

Un studiu recent a dezvaluit ca milioane de femei prefera sa cheltuiasca banii pe haine si accesorii decat pe mancare.

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Camera Ascunsa – Haltere
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: funny farsa haltere culturism camera ascunsa candid
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza