Carmen Brumă, sfaturi despre alegerea curei de slăbire

Apropo.ro / 19.01.2015, 09:30
Carmen Brumă, sfaturi despre alegerea curei de slăbire
Cum să alegi cea mai potrivită cură de slăbire? Carmen Brumă are soluţia perfectă!
Iubita lui Mircea Badea este cel mai bun exemplu pentru femeile ambiţioase, care vor să aibă o siluetă de invidiat, chiar şi după ce devin mame. Astfel, vedeta împărtăşeşte cu admiratoarele sale câteva sfaturi. 
 
Are un program de viaţă bine stabilit şi este un model pentru femeile din România. S-a refăcut imediat după naştere, deşi a luat în greutate doar zece kilograme şi a lansat apoi cartea „Jurnal de gravidă – Cum să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos”, un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenţionează să aibă un copil.
 
Foto: Facebook
 
Este adesea întrebată cum se menţine în formă şi cum arată meniul sănătos care face parte din alimentaţia ei, îmbinat cu mult sport şi mişcare. Iată ce recomandă, la rândul său, Carmen Brumă pentru admiratoarele ei care vor să ţină o dietă corectă:
 
“Criterii pentru alegerea curei de slăbire:
 
1. Să se potrivească gusturilor şi programului tău de viaţă.
 
2. Să nu aibă efecte secundare majore asupra sănătăţii.
 
3. Să nu fie drastică ( sub 1000 kcal/zi).
 
4 Să-ţi formeze nişte obiceiuri alimentare sănătoase pe care să le poţi urma pe termen lung”, a mărturisit Brumă, care este adepta unei alimentaţii ca la carte şi este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl adoptă zi de zi.