Carmen Negoiţă a făcut furori şi la Milano! A apărut în Vogue!

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2015, 18:00
Carmen Negoiţă a făcut furori şi la Milano! A apărut în Vogue!
Fashion bloggerul român Carmen Negoiţă a participat în aceste zile la show-urile săptămânilor modei de la Londra şi Milano.

Carmen a luat parte la prezentările celor mai mari branduri fashion, ocazie cu care şi-a făcut apariţia purtând ţinute vestimentare ce au fost rapid remarcate de jurnaliştii celor mai prestigioase reviste de modă din lume.

Astfel se face că prin eleganţa afişată la Londra, despre fashionista din România s-a scris în New York Times şi Elle Marea Britanie.

De la Londra, Carmen a ajuns ulterior la Milano Fashion Week unde a luat parte, printre altele, şi la prezentările Just Cavalli, Fendi şi Emporio Armani. De această dată, fashion bloggerul român a fost fotografiat şi inclus de două ori în Vogue Marea Britanie şi în Elle Turcia.

Carmen a purtat la Milano mai multe ţinute elegante, între care una compusă din fustă cu imprimeu tip tartan, palton verde, accesorizat cu bască în aceeaşi nuanţă şi geantă plic galbenă, apoi o ţinută compusă din pantaloni negri, cămaşă albă, pelerină ivoire, geantă plic şi pantofi galbeni, precum şi un outfit îndrăzneţ alcătuit din palton de inspiraţie nomadă, geantă supradimensionată tip poştaş şi cizme sport, un model în ediţie limitată creat de celebrul designer Riccardo Tisci.