Carmen Negoiţă. Cum să ieşi în pijamale pe stradă şi să fii în trend

De: Nicoleta Nicolae / 27.06.2015, 13:00
Carmen Negoiţă. Cum să ieşi în pijamale pe stradă şi să fii în trend
Fashion bloggerul spune că unul din trendurile sezonului îl reprezintă ţinutele inspirate de clasicele pijamale masculine. Astfel, poţi fi în tendinţe şi foarte admirată ieşind pe stradă, la terasă sau chiar la cocktailuri purtând outfituri care, la prima vedere, ar fi confundate cu pantalonii sau cămăşile în care dormi.

„Costumele inspirate de pijamalele masculine sunt IN în acest sezon. În dungi, cu motive florale sau uni, acest outfit de vara e chiar bine venit. Materialul este vaporos, răcoros şi ai maximum de libertate în mişcare”, mărturiseşte fashionista.

Carmen spune ca exista trei tipuri de tinute inspirate de pijamale: pantaloni lungi cu camasa, pantaloni scurti cu camasa si camasa lunga, ori cum mai este denumita, camasa-rochie.

“Pantalonii lungi cu camasa pot fi purtati atat cu incaltaminte sport, cat si cu sandale plate sau cu toc. Important este ca celelalte accesorii, geanta, ceasul, bijuteriile sa fie minimaliste pentru ca deja outfitul este foarte indraznet. O geanta discreta, de umar, care se pierde in nuantele pijamalei. In mod obisnuit alegi accesoriile pentru a face nota discordanta insa, de aceasta data, ele trebuie sa completeze tinuta.

Pantaloni scurti cu camasa te duc si mai mult spre zona de pijamale de casa, tocmai de aceea as recomanda sa purtati sandale sau pantofi cu toc, stiletto, spre exemplu, ceva fin care sa alungeasca piciorul si sa ofere, per total, un apect cat mai feminin. Daca vrei lejeritate absoluta, porti pantofi sport, lasi camasa deschisa la doi nasturi si, eventual, iti faci si o coafura tip messy hair, ca si cum abia te-ai trezit din somn. Ca accesorii, eu merg pe un stil minimalist si m-as juca doar in zona incaltarilor, alegand stiletto ori sandale cu toc.

Camasa lunga sau camasa-rochie, inspirata de pijamalele masculine, care ajunge pana deasupra genunchilor, poate fi purtata pe dedsubt cu pantaloni scurti ori doar cu lenjerie intima. O poti purta cu sandale elegante, insa, pentru orele zilei, merg si sneakersii. Ideea este sa nu o strangem in talie cu nimic, sa o purtam larg, cu lejeritate, accesorizata cu o geanta de umar de zi, chiar de plaja”, declara Carmen Negoita.

Pentru cel mai recent post de pe blogul sau, Carmen Negoita a realizat o sedinta foto purtand o tinuta inspirata de pijamalele masculine, in nuanta albastru deschis, pe care a accesorizat-o cu pantofi  si ceas sport si geanta in aceeasi nuanta.