Cartoon Network şi The LEGO Group prezintă: Mixels

De: Mioara Tronaru / 29.01.2014, 16:13
Cartoon Network şi The LEGO Group prezintă: Mixels
Mixels, franciza creată prin colaborarea a două dintre cele mai mari nume în divertismentul pentru copii, Cartoon Network şi The LEGO Group, se lansează în februarie la Cartoon Network. Disponibil pe mai multe platforme, brandul Mixels înglobează un serial de scurtmetraje animate şi site-ul Mixels.com, care vor fi lansate în februarie, aplicaţia Calling All Mixels şi o serie de jucării LEGO ® Mixels, care vor fi disponibile în prima parte a acestui an. În România, seria de scurtmetraje Mixels va fi difuzată la Cartoon Network începând din 3 februarie, în fiecare luni la 19:40.

La proiect au colaborat animatori de talie mondială, dezvoltatori de jocuri şi designeri, iar Mixels va fi lansat pe diferite platforme în formate variate, astfel încât copiii să se bucure de o experienţă inedită. Lumea Mixels este formată din personaje colorate, amuzante şi poznaşe, care trăiesc în triburi de câte trei şi care se amestecă pentru a crea diverse combinaţii amuzante. Fiecare trib are câte o caracteristică definitorie: Infernalii sunt puternici şi iuţi la mânie, dar indispensabili când e vorba de aprins focul pentru grătar. Cragsterii sunt din tribul minerilor pricepuţi, iar Electroizii au atât de multă energie, încât ar putea lumina întreaga lume. La rândul lor, Nixelii sunt creaturi mici şi agasante, cărora le place să strice mereu câte ceva, fac tărăboi în lumea Mixelilor şi încearcă să dezbine triburile.

Pe Mixels.com, fanii vor putea afla mai multe despre personajele Mixels, vor putea interacţiona cu triburile şi vor putea crea ei înşişi nenumărate combinaţii de personaje care, dacă sunt reuşite, vor debloca jocuri exclusive. Pe măsură ce vor apărea noi Mixeli, noi triburi şi noi jocuri vor fi adăugate pe site, pentru a completa universul Mixels, aflat în continuă creştere.

Seria animată, formată din scurtmetraje cu o durată între unu şi două minute, va avea premiera la Cartoon Network în România pe 3 februarie, la 19:40, şi va fi difuzată săptămânal. Produsă de Studiourile Cartoon Network (Jennifer Pelphrey, Tramm Wigzell, Brian Miller şi Rob Sorcher), seria Mixels a fost creată de John Fang (Generator Rex, Ben 10) şi Dave Smith (Fetiţele Powerpuff).

Calling All Mixels, aplicaţia care va fi lansată în prima parte a anului 2014, le va da ocazia fanilor să pornească în expediţii, să lupte şi să creeze strategii pentru a-i găsi pe Mixelii pierduţi, a descoperi teritorii noi şi a crea noi combinaţii de Mixeli, într-o lume 3D fascinantă. Aplicaţia a fost dezvoltată de Hibernum Creations şi va fi distribuită de divizia Cartoon Network Games, nominalizată la Emmy şi Webby.

LEGO® Mixels este o nouă serie de jocuri LEGO care urmează să fie lansate pe parcursul întregului an. Copiii vor descoperi figurine de colecţie din diverse triburi Mixels şi, folosind misterioasele piese Cubit, le vor putea combina pentru a crea noi personaje amuzante în lumea Mixels plină de surpize.