Cât este de frumoasă fata lui Mădălin Voicu! O vezi la tv

Apropo.ro / 28.06.2018, 14:39
Cât este de frumoasă fata lui Mădălin Voicu! O vezi la tv
Mădălin Voicu este un tată fericit. La aproape 65 de ani, are cinci copii: Ştefan (7 ani) şi Ion (5 ani), din actuala căsnicie cu Carmen, dar şi Ioana (29 de ani) şi Tudor (25 de ani), din mariajul anterior, cu Adriana. Politicianul mai are şi un băiat, Mădălin Voicu jr (45 de ani), pianist.

Ioana, fiica de 29 de ani a deputatului Mădălin Voicu, a studiat vioara de la 5 ani, cu bunicul ei, violonistul Ion Voicu, apoi a dat examen la Conservator. După doi ani însă, s-a răzgândit. „Pasiunea pentru televiziune s-a declanşat când o urmăream pe Andreea Esca, pe la vârsta de 10-11 ani”, mărturisea Ioana.

Fata a renunţat la Conservator după doi ani de studiu şi s-a înscris la Jurnalism. A pornit la MTV, în 2008, iar acum, are un master în jurnalism de radio şi televiziune.  De atunci, Ioana a continuat munca în mass-media prin colaborări la diverse posturi TV, dar şi-a menţinut şi preocuparea pentru muzică. Anul trecut, Ioana Voicu şi Cornel Ilie au fost gazdele semifinalei şi finalei naţionale Eurovision. Ioana este co-prezentatoare a emisiunii „Te vrea România!” de la TVR.

Cum a ajuns în televiziune

În ceea ce priveşte importanţa numelui pe care-l poartă, tânăra spune că au fost momente în care i-a folosit. „Poate fi un avantaj, dar în aceelaşi timp, şi un dezavantaj… În carieră, dacă nu aveam calităţi pentru asemenea meserie, nu cred că mă angaja nimeni, puteam să fiu şi fata lui Obama”, declara la un moment dat Ioana Voicu.