Cât mai valorează o casă de vedetă? Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au vândut o vilă cu 7,5 milioane de dolari

De: Cătălina Matei / 24.11.2014, 09:57
Cât mai valorează o casă de vedetă? Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au vândut o vilă cu 7,5 milioane de dolari
Actorii Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas şi-au vândut vila din New York cu suma de 7,5 milioane de dolari, informează site-ul publicaţiei The Hollywood Reporter.

Cuplul achiziţionase acea proprietate din Bedford, o suburbie a metropolei americane, în anul 2010.

Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, cei doi actori au cumpărat acea vilă cu 5 milioane de dolari, dar au decis la începutul acestui an să o scoată la vânzare pentru 8,1 milioane de dolari.

Vila are şase dormitoare şi şase săli de baie. Pe aceeaşi proprietate uriaşă, care are o suprafaţă totală de 23.000 de metri pătraţi, se mai găsesc o casă de oaspeţi, mai multe grădini, o seră, un centru spa şi o piscină, informează Mediafax.

Potrivit presei americane, Michael Douglas, în vârstă de 70 de ani, şi Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 45 de ani, care s-au căsătorit în anul 2000, au vândut această proprietate la doar două săptămâni după ce au cumpărat o alta, în aceeaşi zonă, cu 11,7 milioane de dolari.

Foto: Hepta

Noua lor reşedinţă, construită pe un teren care totalizează 52.000 de metri pătraţi, conţine opt dormitoare şi 18 săli de baie.

Cei doi actori s-au despărţit în 2013, după 13 ani de căsnicie, însă, potrivit presei americane, s-au împăcat la începutul acestui an şi au decis să acorde căsătoriei lor o a doua şansă.

Înainte de despărţirea lor din august 2013, ambele vedete au trecut prin perioade dificile. Michael Douglas a urmat un tratament agresiv împotriva unui „cancer la gât”, iar Catherine Zeta-Jones s-a internat într-o clinică specializată în tratarea persoanelor diagnosticate cu tulburare bipolară. Michael Douglas a declarat ulterior că a minţit în legătură cu diagnosticul de cancer la gât, actorul american urmând de fapt un tratament împotriva cancerului la limbă.