Cât s-au îngrăşat sau au slăbit vedetele de la „Dansează printre stele”!

Apropo.ro / 03.10.2014, 12:23
Cât s-au îngrăşat sau au slăbit vedetele de la „Dansează printre stele”!
Repetă de dimineaţa până seara, iar antrenamentele sunt de-a dreptul epuizante. Totul pentru a face o figură bună pe scena dansului, duminică, 5 octombrie, când Antena 1 difuzează în direct prima ediţie a celui mai apreciat show de dans din lume, „Dansează printre stele”.
Chiar dacă toţi concurenţii depun efort până la epuizare, organismul fiecăruia a reacţionat diferit în toată această perioadă de antrenamente. Aşa se face că unii dintre ei au slăbit, iar alţii… s-au îngrăşat. Cine a luat şi cine a pierdut în greutate?
 
 
Foto: Facebook
 
 
Speak: ”Am slăbit cam 2-3 kilograme, însă sunt fericit că acum pot mânca orice fără să mă gândesc că se depune inestetic. Efortul fizic mă ajută să-mi menţin condiţia fizică.”
 
Alina Puşcaş: ”Nu am scăzut în greutate, dimpotrivă. Din păcate, am „câştigat” vreo 2 kilograme pentru că efortul susţinut îmi cam dă poftă serioasă de mâncare, iar în condiţiile în care noi terminăm antrenamentele în jur de ora 19 şi atunci mi se face foame… vă daţi seama! Este clar de ce nu am slăbit. În plus, dragul meu partener este înnebunit după dulciuri şi aduce la fiecare antrenament ciocolată sau orez cu lapte. Cum să slăbesc?”
 
Muneer: ”Cred că am slăbit 2 kilograme.”
 
Raluka: “Nu am slăbit, din contră, m-am îngrăşat pentru că nu am timp să merg la sală şi mănânc mai mult.”
 
Nicolai Tand: ”Chiar nu ştiu să vă spun şi nici nu mă preocupă acest aspect.”
 
 
Foto: PR Antena 1
 
 
Diana Munteanu Niculescu: ”N-am slăbit, dar simt o tonifiere.” 
 
Cosmin Seleşi: ”Pe cântar acul nu a coborât, dar am scăzut, totuşi, câţiva centimetri în talie.”
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cosmina Păsărin: “Am slăbit vreo 2 kilograme, deoarece în primele zile de repetiţii am fost destul de stresată, pofta de mâncare a fost scăzută şi nu am avut o alimentaţie corespunzătoare. Acum, după ce am trecut cu brio peste perioada de acomodare, lucrurile au revenit la normal.”
 
Alina Eremia: ”De când am început antrenamentele, am mai slăbit două kilograme. Eu eram oricum în plin proces de slăbire, în urma căruia am reuşit sa scap de 10 kilograme.”
 
 
Foto: PR Antena 1
 
Mihai Ristea: ”De când m-am apucat de repetiţii.. nu m-am cântărit, dar mi se tot spune că pare că am slăbit. Nu ştiu dacă Luiza a slăbit sau eu m-am obişnuit cu ea, dar pe ea o ridic mult mai uşor acum.”
 
Sandra Izbaşa: ”Mă menţin la aceeaşi greutate, probabil că uneori mai pun sau mai scad 200 de grame, dar cam atât.”
 
Vladimir Drăghia: ”Nu am scăzut în greutate.”