Catagay Ulusoy: “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”

Apropo.ro / 08.12.2014, 14:51
Catagay Ulusoy: “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”
“Yaman”, un nou serial de succes începe vineri, 12 decembrie, la Kanal D! Actorul din rolul principal, Catagay Ulusoy, spune că s-a identificat cu personajul sau, după o muncă asiduă de înţelegere a psihologiei acestuia.
Catagay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, care va începe vineri la Kanal D, a cucerit deja publicul din România cu rolul Emir din “Feriha”. Aceasta a afirmat că presa i-a conturat o imagine care nu are legătură cu realitatea, aceea de “afemeiat” şi petrecăreţ”, deşi în realitate este un timid. Nu şi-a imaginat niciodată că va avea succes. “Pentru mine a fost o supriza uriaşă, nu am avut asemenea ambiţii şi nu m-am aşteptat nici la titlul de Best Model, obţinut în 2010. Cred că sunt norocos. Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”, a spus Catagay Ulusoy.   
 
Referitor la Yaman, personajul pe care îl interpretează în serialul cu acelaşi nume, Catagay Ulusoy spune că şi-a studiat cu meticulozitate partitura actoricească. 
 
 
Foto: Kanal D
 
 
“Yaman are o poveste a formării. A crescut fără tată, mama lui este cântăreaţa şi e recăsătorita. Modelul lui Yaman  în viaţă este fratele său mai mare, care e implicat în tot felul de probleme cu oamenii legii. Viaţa lui Yaman se schimba însă când îl va întâlni un avocat, care se regăseşte în povestea lui… Am lucrat mult din punct de vedere psihologic  asupra acestui personaj şi  am ajuns să mă identific cu Yaman foarte bine. Cel puţin asta îmi spune succesul serialului…  ”
 
Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul Yaman, s-a născut la Istanbul, la 20 septembrie 1990. Înzestrat cu calităţi fizice demne de un sex-symbol, în 2010, Cagatay Ulusoy a fost ales  “Best Model of Turkey”. După ce şi-a terminat  studiile la Universitatea din Istanbul, Facultatea de  Silvicultura, Catagay a obţinut un post la Departamentul de Irigaţii şi Design Peisagistic şi, în paralel, a început să ia lecţii de actorie. Catagay Ulusoy a devenit cunoscut publicului larg datorită rolului din serialul “Feriha”.
 
De vineri,  îl veţi putea urmări interpretând personajul principal al serialului de succes “Yaman”.  Producţia va fi difuzată începând din 12 decembrie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, la Kanal D.