Cătălin Bordea, Marcel Pavel şi Horia Vârlan vin la “Te pui cu blondele?”

Apropo.ro / 11.02.2015, 11:44
Cătălin Bordea, Marcel Pavel şi Horia Vârlan vin la “Te pui cu blondele?”
În această seară,la “Te pui cu blondele?”, vine un adevărat comando, după cum numeşte Dan Negru echipa formată din Cătălin Bordea, Marcel Pavel şi Horia Vârlan.
Cei trei invitaţi se vor confrunta pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde şi vor accepta cu plăcere provocările la care acestea îi vor supune. Cătălin Bordea va povesti, printre altele, de ce şi-a tatuat pe braţ chipurile lui Charlie Chaplin, William Shakespeare şi Ion Minulescu, dar şi cum agăţa fete, în discotecă, la Botoşani, pe ritmurile piesei “Frumoasa mea”, celebrul cântec interpretat de Marcel Pavel. Bucătarul Horia Vârlan va explica ce e de făcut ca să nu se “trezească” şampania, o dată destupată sticla şi, legat la ochi, va avea de recunoscut mai multe ingrediente care-i vor fi aduse în platou. 
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
La rându-i, Marcel Pavel va povesti ce bea în fiecare dimineaţă, de 40 de ani încoace, ca să se menţină în formă, şi-şi va aminti de perioada când era un toboşar pletos şi cânta cu trupa Riff. 
 
Întrebarea-vedetă le va fi adresată celor trei invitaţi şi blondelor deopotrivă, miercuri, de către Horia Moculescu. Reputatul compozitor va vorbi despre cele 13 filme de lung-metraj cărora le semnează muzica, dar şi despre prietenia care l-a legat de scriitorul Radu Tudoran, autorul romanului “Toate pânzele sus!”.
 
Cum se va încheia confruntarea dintre Cătălin Bordea, Horia Vârlan, Marcel Pavel şi cele 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, cel  mai longeviv show de cultură generală din România.