Cătălin Botezatu: “Cea mai frumoasă perioadă a unei relaţii era aceea de flirt…”

Apropo.ro / 18.10.2014, 10:00
Cătălin Botezatu: “Cea mai frumoasă perioadă a unei relaţii era aceea de flirt…”
Câteva dintre frumoasele adolescente care s-au prezentat la castingul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune care se va difuza la Kanal D, i-au trezit nostalgii prezentatorului show-ului, Cătălin Botezatu. Acesta şi-a amintit, cu această ocazie, de prima sa iubire din perioada liceului.
“Pe faţă o chema Antoanela şi, din păcate, nu mai este printre noi. Antoanela a murit de cancer hepatic, în jurul vârstei de 30 de ani. Ne-am despărţit înainte de a termina liceul. Ea şi-a făcut un alt prieten cu care s-a şi căsătorit… Era cea mai frumoasă din liceu, şi, în mod firesc, era şi cea mai curtată”. 
 
Botezatu a evocat fazele iubirii adolescentine, care se succedau, în perioada adolescenţei lui, “altfel decât acum; fără sex, doar cu fluturi în stomac”.  Designerul şi-a exprimat dezamăgirea că tinerii din ziua de astăzi, incluzându-i aici şi pe unii dintre  participanţii la show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, par să se grăbească să ardă etapele când vine vorba de iubire.
 
 
Foto: Kanal D
 
 
“Acum totul se consumă instant, din păcate. Eu cred că cea mai frumoasă perioadă a unei relaţii era aceea de flirt, cu teamă de refuz, >. Apoi urmă etapă de , cu săruturi. Băieţii mergeau la întâlniri cu flori şi o curtau pe acea fată mult, mult timp. Şi nu trebuia neapărat să se ajungă la sex. Cele mai frumoase amintiri cu Antoanela sunt plimbările noastre în parc sau prin pădurea de la marginea oraşului. Vorbeam mult, ne povesteam totul… Un sărut pe holul liceului, sau seara, când mă despărţeam de ea, în scara blocului, îmi dădea aripi”, a povestit Bote, lăsând să se înţeleagă că a rămas un romantic incurabil.
 
Designerul a relatat şi impedimentele pe care le-a întâmpinat iubirea sa adolescentină: ”Tatăl ei nu era de acord cu relaţia noastră, pentru că voiam să o scot la întâlniri. Părinţii aveau, pe vremea aceea, o obsesie cu învăţatul… Iar tatăl ei a sunat-o pe mama. Relaţia noastră nu a afectat deloc rezultatele noastre şcolare, care erau foarte bune”, a mai povestit, nostalgic, Cătălin Botezatu.