Cătălin Botezatu, un gurmand declarat! E fan sarmale!

Apropo.ro / 18.11.2014, 14:38
Cătălin Botezatu, un gurmand declarat! E fan sarmale!
Cătălin Botezatu este drastic în ceea ce priveşte alimentaţia concurenţilor din emisiunea “Supermodels by Cătălin Botezatu”, pe care o pregăteşte la Kanal D. Pentru că profesia de manechin impune multe restricţii alimentare, vedeta nu îi iartă pe cei care nu respectă “codul alimentar” impus.
Însă, din experienţa sa de fost manechin, celebrul designer înţelege “chinul” la care sunt supuşi concurenţii de la emisiunea pe care o prezintă acum, constrânşi, zilnic, la un număr limitat de calorii. 
 
Gurmand declarat, Botezatu spune că rezistă cu greu unui meniu din care fac parte, de exemplu, tradiţionalele sarmale. Iar regimul impus de medici, după operaţia suferită pe cord în prima parte a acestui an, a fost încălcat de multe ori. 
 
“Am stat două luni în banca mea şi am respectat programul impus de doctori, după care am renunţat. Sunt gurmand şi încerc să mă abţin, dar nu reuşesc”, a declarat Bote despre “plăcerea sa vinovată”. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
În ceea ce priveşte preferinţele în materie de gastronomie, Botezatu nu este deloc un mofturos. 
 
“Pot să mănânc orice. Dar, dacă pot să aleg, prefer mâncare libaneză, turcească, chinezească. La polul opus, mănânc şi preparate româneşti. Sunt fan sarmale şi alte mâncăruri >”, a declarat acesta.
 
În prezent, celebrul designer filmează pentru show-ul “Supermodels by Cătălin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D. Show-ul combina provocările unui concurs de televiziune cu strălucirea vieţii de Supermodel.
 
Aspiranţii la titlul de Supermodel – băieţi şi fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie să dovedească faptul că au charisma şi determinarea necesare pentru a cuceri lumea show-biz-ului şi publicul. Nu de puţine ori, Cătălin Botezatu îi supune pe concurenţi la adevărate teste de curaj şi voinţă, în situaţii limită.