Cătălin Botezatu va fi înconjurat de îngeraşii Victoria’s Secret

De: Cătălina Matei / 06.11.2014, 09:36
Cătălin Botezatu va fi înconjurat de îngeraşii Victoria's Secret
Creatorul de modă poate fi invidiat de toţi bărbaţii din lume căci va fi printre îngerii Victoria's Secret, la începutul lunii viitoare. Cătălin Botezatu va prezenta o colecţie exclusivistă în cadrul petrecerii pe care celebra casă de modă o va organiza după show-ul anual.

A devenit deja tradiţie ca Victoria’s Secret să organizeze o petrecere după parada anuală, iar celebrităţile âşi doresc cu ardoare să fie invitate la acest eveniment.

Foto: Splash News

Prezentarea Victoria’s Secret de anul acesta va avea loc pe 2 decembrie, la Londra, iar la petrecerea de după creaţiile lui Botezatu vor fi admirate de modele celebre ca Alessandra Ambrosio sau Adriana Lima, dar şi de alte nume sonore din fashion sau media.

Până atunci, designerul se pregăteşte de show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, care va începe în curând la Kanal D.

Emisiunea combină provocările unui concurs de televiziune cu strălucirea vieţii de Supermodel.

Foto: Adrian Stoicoviciu / FotoPublimedia

Aspiranţii la statutul de Supermodel – atât băieţi, cât şi fete – nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie să dovedească faptul că au charisma, spontaneitatea, atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului şi publicul.

Pe lângă demonstrarea calităţilor de manechin, concurenţii vor fi puşi în situaţia de a-şi arăta calităţi de dansator, actor şi chiar acrobat. Nu de puţine ori, aceştia vor trece prin situatii-limita, probe inedite, ce le vor testa curajul şi voinţa.