Cătălin Botezatu, vacanţă la Londra!

De: Nicoleta Nicolae / 21.11.2013, 07:00
Cătălin Botezatu, vacanţă la Londra!
Cătălin Botezatu a evadat pentru câteva zile la Londra, însoţit de doi prieteni buni. Iată cum s-a răsfăţat designerul!

 

Cătălin Botezatu a petrecut cinci zile de vis la Londra reuşind să se detaşeze, pentru prima dată în ultima jumătate de an, de agitaţia şi stresul pricinuite de programul său infernal din România. Designerul a pregătit această deplasare de câteva săptămâni bune şi a vizitat marea metropolă britanică alături de bunii săi prieteni şi colaboratori Laurent Tourette şi Mirela Vescan.

Cătălin Botezatu a colindat străzile principale ale oraşului, parcurgând zeci de kilometri pe jos, a cinat în cele mai exclusiviste localuri, a admirat metropola de la înălţime, din Roata Mileniului, şi a ajuns chiar şi la Stonehenge, unde a trăit emoţii intense.

Designerul a luat masa, alături de prietenii săi, la restaurantul Ivy, frecventat des de familia Beckham şi Tom Cruise, la Zafferano, unde iau cina Madonna şi Al Pacino, precum şi la restaurantul marocan Momo, preferat de Shakira şi Stella McCartney. În plus, a participat la celebrul 5 O’Clock Tea Champaigne Party de la celebrul hotel Dorchester, unde s-a putut delecta cu delicioasele prăjituri preparate conform tradiţiei regale britanice.

În periplul său prin magazinele londoneze, Cătălin Botezatu nu a putut rata vizitarea altarului de la Harrods ridicat în memoria Prinţesei Diana şi a lui Dodi Al Fayed, locul unde se află inelul de logodnă pe care regretata Prinţesă a Inimilor l-a primit cu puţin timp înaintea tragicului său deces.

Cătălin Botezatu nu a putut rata vizitarea unui loc cu adevărat special la care visa de mult timp să ajungă: Stonehenge. A condus 150 de kilometri pentru a ajunge la misteriosul monument neolitic, despre care se spune că este un adevărat centru energetic.

„Am ajuns în locul în care se spune că îţi vindeci sufletul şi afli răspuns la întrebările inimii tale. Este minunat să poţi trăi un moment spiritual atât de înălţător”, declară designerul.

Revenit în România, Cătălin Botezatu se pregăteşte pentru un decembrie plin de evenimente de modă, dar şi de acţiuni caritabile. Aşa cum procedează în fiecare an, designerul va face fericiţi sute de oameni nevoiaşi oferindu-le mâncare, haine şi ajutoare financiare.