Cătălin Măruţă, “curtat” de două televiziuni puternice

Apropo.ro / 05.02.2015, 14:46
Cătălin Măruţă, “curtat” de două televiziuni puternice
A primit oferte din partea altor televiziuni, dar prezentatorul TV Cătălin Măruţa a rămas fidel postului ProTv.
Măruţă a fost “curtat” de două televiziuni puternice însă a rămas la Pro TV, acolo unde se simte bine şi şi-a dorit mereu să lucreze.
 
“Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea. Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram un debutant. Am învăţat enorm la ProTv, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional”, a mărturisit Cătălin Măruţă, potrivit Ring.
 
Foto: Facebook
 
Spontan din fire, Măruţă e de părere că celebritatea nu se programează. Atunci când vine vorba de emisiunea pe care o prezintă, el spune că nu îşi planifică listele de invitaţi cu  prea mult timp înainte. 
 
“Eu am un principiu. Nu-mi fac niciodată liste ample de invitaţi, cu săptămâni sau luni înainte. Ştii de ce? Pentru că emisiunea îşi propune să aducă în faţa publicului oamenii zilei, oameni care sunt protagonişti ai unor evenimente fierbinţi, de actualitate, de interes. Degeaba îmi propun să invit nu ştiu ce vedetă, dacă la ora când, să zicem, aş programa venirea, ea nu se ocupă cu nimic interesant. Cei de acasă, care ne privesc, n-au nevoie de bla-bla-uri sau de şabloane, au nevoie de fapte, interpretări, exclusivităţi, lucruri care să-i sustragă de la grijile zilnice. Oricine poate fi vedetă într-o zi anume. Celebritatea nu se programează, cel puţin eu aşa văd lucrurile”, a mai spus vedeta pentru ziarulring.ro