Cătălin Măruţă face bani şi-n afara ţării! Onorariul vedetei ajunge până la câteva mii de euro

De: Cătălina Matei / 19.08.2014, 09:00
Cătălin Măruţă face bani şi-n afara ţării! Onorariul vedetei ajunge până la câteva mii de euro
Este unul dintre cei mai populari prezentatori TV din România, prin urmare Cătălin Măruţă este chemat la foarte multe evenimente, în calitate de animator. Mai nou, vedeta PRO TV a ajuns să fie solicitată şi de către comunităţile de români din afara ţării.

Deşi emisiunea sa de la PRO TV este în vacanţă, Cătălin Măruţă îşi sporeşte veniturile chiar şi în această perioadă. Cum? Prezentând diferite evenimente, iar, mai nou, prezenţa sa a început să fie solicitată şi de către românii care s-au stabilit în străinătate.

Foto: PRO TV

“În vara aceasta, Măruţă a primit mai multe invitaţii din străinătate. Îl iubesc românii şi îl cheamă la ei, la nunţi, la petreceri fastuoase şi festivaluri româneşti. Ofertele sunt de nerefuzat, organizatorii îi pun la dispoziţie cazare, drumul cu bilet de avion dus-întors, îi plătesc un onorariu pe măsura celebrităţii şi talentului său şi îl tratează la înălţime. În vara aceasta a avut mai multe oferte de acest fel, iar pentru că era în vacanţa cu emisiunea sa… le-a acceptat fără să stea pe gânduri. Lipsea de lângă familie doar 2-3 zile. Cine ar refuza aşa ceva? De regulă, programările sunt făcute din vreme, iar Măruţa are şi el agenda de lucru plină, aproape la fel ca cea a soţiei sale”, a declarat o persoană din anturajul lui Cătălin Măruţă pentru wowbiz.ro.

Conform aceluiaşi site, vedeta PRO TV se află în Top 5 cei mai bine plătiţi oameni din televiziune. Acesta ar câştiga în jur de 15.000 de euro. În afară de televiziune, amfitrionul emisiunii „La Măruţă” mai face şi pe MC-ul pe la diverse evenimente – concerte sau petreceri de firmă. În aceste cazuri, tariful său ajunge până la 2.000 de euro pe eveniment.