Cătălin Măruţă schimbă brand-ul!

De: Cătălina Matei / 02.09.2013, 08:00
Cătălin Măruţă schimbă brand-ul!
După şase ani, Cătălin Măruţă a renunţat la brandul ”Happy Hour” şi a revenit în grila de toamnă de la PRO TV cu o nouă marcă: ”La Măruţă”. În noua ”ofertă” regăsim rubrici noi, un decor modificat şi un Măruţă la fel de plin de energie şi pus pe... farse. În plus, vedeta PRO TV va avea şi o rubrică săptămânală în revista noastră, care se va numi tot ”La Măruţă”. Vă lăsăm pe voi să descoperiţi despre ce va scrie Cătălin.

– După şase ani de „Happy Hour”, ai schimbat „brand-ul”: emisiunea ta de la PRO TV se numeşte „La Măruţă”. Cum s-a ajuns la această schimbare?

A fost ideea echipei de la PRO TV, iar eu am subscris cu drag şi bucurie. Mi se pare şi mie, aşa cum li s-a părut şi lor, că e mai cuprinzător “La Măruţa” decât vechiul nume, mai ales după nişte ani buni, în care publicul deja s-a ataşat puternic de noi şi nu există absolut niciun risc ca această schimbare de nume să creeze confuzii de vreun fel sau altul.


– Se schimbă doar titlul emisiunii sau vom vedea şi modificări de format? Şi… vei avea şi o asistentă?

Formatul rămâne în linii mari acelaşi, poate cu mici adăugiri, în sensul că ne gândim la nişte rubrici noi. Vor mai fi şi nişte mici modificări de decor, care după părerea mea sunt binevenite oricând. Cât despre asistente, prefer să rămân cu celebra Doamna Bamboi, e cea mai tare asistenta şi cea mai potrivită cu plăcuţele nebunii ale emisiunii.

 

Ce se întâmplă cu Happylica? O păstrezi, îi dai alt nume, o iei acasă?

Păstrăm Happylica, e prea încărcată de istorie ca să renunţăm la ea. Pe canapeluţa asta s-au perindat oameni incredibili şi povesti ieşite din comun. Acolo s-a râs, s-a plâns, s-au deschis şi s-au închis certuri, s-au făcut confesiuni. E aproape vie, Happylica e ca un membru al echipei J.

 

– Cu farsele cum rămâne? Ai pregătit deja momemnte de acest gen? 

Da, avem deja câteva filmări care sunt sigur că vor face senzaţie, mai avem şi altele în plan… Farsele sunt adorate de public, n-avem cum să renunţăm la ele, sunt unele dintre cele mai savuroase felii de emisiune.

 

– 2013 e un an plin de evenimente mondene, mai ales de divorţuri. Cum crezi că va continua acest an? La ce surprize să ne mai aşteptăm?

Lumea mondenă va arăta la fel şi de-acum înainte. Alţi actori, aceeaşi scenă. Unii divorţează, alţii se însoară… În ceea ce ne priveşte, am pus deja la punct nişte exclusivităţi, suntem singurii care vom avea acces la nunţi celebre, de exemplu. Mă refer la Ilie Năstase sau Bianca Dragusanu şi Victor Slav. Şi cu Marcel Pavel am aranjat să ne împărtăşească în exclusivitate impresii de la botezul fetiţei.

– Care crezi că ar fi ştirea „bombă” în ceea ce te priveşte?

M-am apucat de cântat. În ritmul în care fac progrese, în cel mult zece ani scot şi un album, mai ales că acum am şi casa de producţie . Până atunci, poate înregistrez măcar un single şi, dacă mă supăraţi, fac şi videoclip. Vă voi ţine la curent, oricum. 
 

– Dacă ar fi să faci un top 3 al celor mai imprevizibile vedete din România, cum ar arăta el?

Top 3? Glumeşti! Nici dacă mi-ai cere Top 300 n-aş şti pe cine să includ mai întâi aici. Orice vedetă e imprevizibilă, mai ales când subiectul e fierbinte. Singurele vedete previzibile sunt cele care nu prea au nimic interesant de spus, dar acestea nu prea au ce cauta în emisiune, sincer să fiu.

 

– Apropo de vedete, ce avantaje şi ce dezavantaje ţi-a adus statutul de persoană publică?

Avantajele sunt clare, n-are rost să insist asupra lor. E un avantaj şi un privilegiu să cunoşti atâta lume interesantă. În străinătate mă opresc romanii pe stradă, findca se uită la emisiune pe ProTV Internaţional. Cât despre dezavantaje, sunt mult mai puţine, nu ştiu ce să zic… Poate e vorba de “dezavantajul” clasic, acela că nu prea ai intimitate, oriunde te duci te ştie toată lumea şi trebuie să te cenzurezi în permanenţă.

 

– Ţi se mai spune „domnul Andra”?

Din când în când.

 

– Apropo de Andra, care crezi tu că sunt defectele tale pe care soţia ta le suporta cu stoicism?

Din punctul ei de vedere, defectul meu numărul unu e faptul că vorbesc la telefon non-stop. La intervale măsurate mă ameninţă că-mi aruncă mobilul într-o gură de canal. Mai încerc să rezolv câte ceva prin sms-uri, dar e complicat şi, în plus, e cam acelaşi lucru, fiindcă oricum stau şi butonez în telefon, în loc să fiu atent la ceea ce se petrece în jurul meu. 

– Tot din această toamnă, vei avea o rubrică în revista noastră, „La Măruţă”. Ce vom citi? Despre ce vei scrie?

Voi scrie despre ceea ce se petrece în showbiz, despre vedete, despre exclusivităţile pe care le voi avea în emisiune. Va fi ca o oglindă a emisiunii, varianta tipărită a unui show pe care îmi place să cred că îl voi menţine la nişte cote înalte.

 

– Şi cum ţi-a venit ideea să te faci… editorialist?

Ideea nu e nouă, eu am mai scris şi la ”Apropo TV”, aveam o rubrică acolo. Am şi un blog unde, de-a lungul timpului, am tot scris despre vedete şi mi-am expus părerile.
 

– La final, spune-ne 3 lucruri pe care lumea nu le ştie despre tine.

La cât mă chestionează ziariştii, nu cred că mai există cinci lucruri pe care să nu le ştie lumea. Nu mi-a mai rămas nimic pus deoparte. Dar hai să încerc. Înot prea în larg şi Andra se enervează, fiindcă i-e teamă. Îmi cumpăr haine fără să le probez în cabină. Am învăţat să fac îngheţată de casă.

Cătălina Matei