Cătălin Scărlătescu a devenit ambasadorul unei şampanii de lux

Apropo.ro / 06.10.2014, 09:18
Cătălin Scărlătescu a devenit ambasadorul unei şampanii de lux
Pentru o seară, Cătălin Scărlătescu a lăsat deoparte tunica de chef în cadrul unei ceremonii de gală prin care a fost numit ambasador al uneia dintre cele mai scumpe şi fine şampanii din lume.

Emoţionat şi foarte bucuros în acelaşi timp, Cătălin Scărlătescu a primit din partea reprezentanţilor Casei Gosset, în prezenţa prietenilor şi a colaboratorilor săi, diploma care îi atestă calitatea de ambasador al acestei băuturi în România.

Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îşi completează astfel cartea de vizită cu o distincţie de care se mai bucură în lume, printre alţii, şi celebrul chef Ferran Adrià.

Foto: Antena 1

”Pentru mine este o onoare să primesc această distincţie”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu. ”Acest titlu, pe care îl mai deţin şi alţi chefi internaţionali de top, cu stele Michelin, este pentru mine, un bucătar român, de-a dreptul copleşitor. Iar aceasta de fapt nu este doar o distincţie a mea, ci una pe care o primeşte România. Mâncarea bună şi băutura fină merg mână în mână şi sper ca acesta să fie un mariaj de lungă durată”, a mai spus el.

Casa Gosset, fondată în 1584, este cea mai veche casă de vinuri din regiunea Champagne. Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit în fiecare luni, de la 20.30, în reality show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.