Cătălin Scărlătescu pregăteşte Festivalul Scoicilor

Apropo.ro / 03.07.2014, 11:14
Cătălin Scărlătescu pregăteşte Festivalul Scoicilor
Cine e curios să guste din preparate alese care poartă semnătura cunoscutului chef Cătălin Scărlătescu are ocazia să o facă week-endul acesta la Festivalul Scoicilor.
Pe 4, 5 şi 6 iulie, juratul de la  „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, show care va începe în această toamnă la Antena 1, organizează un eveniment culinar pentru toţi iubitorii preparatelor cu iz de mare. „Vor fi trei zile in care eu voi găti preparate din scoici, în feluri foarte variate. Îi aştept în aer liber la Baloteşti pe toţi cei cărora le este dor de aromele de mare, eu voi fi pe baricade şi voi găti scoici în toate chipurile posibile”, spune chef Scărlătescu.
 
 
Pasionat de mare, de călătoriile cu barca şi de preparatele culinare pe bază de peşte şi fructe de mare, Cătălin Scărlătescu recunoaşte că această iniţiativă i se potriveşte ca o mănuşă. „M-am întors recent dintr-o expediţie cu barca în Bulgaria şi aşa mi-a venit această idee. De câte ori plec pe mare, inevitabil, gătesc şi astfel mi-am dat seama că mi-ar plăcea să pot să le aduc aroma mării, în farfurie, şi celor care weekend-ul acesta rămân în Bucureşti”, mai spune juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”. 
Festivalul Scoicilor se va desfăşura pe 4, 5 şi 6 iulie în complexul Laguna Verde din Baloteşti, iar cei care vor ajunge acolo vor avea parte, pe lângă preparatele gătite chiar de chef Scărlătescu, şi de muzică şi relaxare în aer liber. Intrarea este liberă, iar chef Scărlătescu mărturiseşte că este nerăbdător să facă această prima editţie una memorabilă. 
 
Din această toamnă, chef Cătălin Scărlătescu poate fi urmărit la Antena 1 în cel mai aşteptat reality cooking-show al momentului, „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, alături de colegii săi, chef Sorin Bontea şi chef Florin Dumitrescu.