Cătălin Scărlătescu şi Virgil Mănescu fac deja cadouri românilor! Le-au dăruit coşuri cu bunătăţi!

Apropo.ro / 03.04.2015, 13:02
Cătălin Scărlătescu şi Virgil Mănescu fac deja cadouri românilor! Le-au dăruit coşuri cu bunătăţi!
Cătălin Scărlătescu şi Virgil Mănescu sunt primele vedete care au ciocănit deja la uşile românilor pentru a le dărui coşuri cu bunătăţi. Încărcaţi cu daruri pentru masa de Paşte cele două vedete Antena 1 au putut vedea bucuria în ochii celor care le-au deschis larg uşa, au simţit îmbrăţişările lor calde şi au fost impresionaţi de emoţia copiilor cărora parcă nu le venea să creadă că chef Cătălin Scărlătescu în persoană şi Virgil Mănescu au ciocănit la uşa lor.
„Am primit cu mare bucurie campania Antenei 1 lansată cu o săptămână înainte de Paşte şi am pornit prin Bucureşti să dăruim celor care s-au înscris pe site-ul cioccioc.a1.ro cadouri pentru masa de sărbătoare.”, spune chef Catalin Scarlatescu. “Am fost bucuros să le văd feţele uimite atunci când deschideau uşa şi ne vedeau. Am fost impresionat de două fetiţe gemene care nu mai conteneau să strige de bucurie când l-au văzut pe bucătarul de la televizor în casa lor. Mi-a făcut plăcere să schimb câteva sfaturi culinare cu doamnele gospodine la uşa cărora am bătut. Oameni buni, nu uitaţi să dăruiţi! Fie că e sărbătoare sau nu, să poţi face pe cineva fericit e cea mai mare mulţumire”, a declarat bucuros chef Cătălin Scărlătescu.
 
Foto: Antena 1
 
La fel de emoţionat de vizitele făcute românilor a fost şi Virgil Mănescu pentru care a face daruri este cea mai mare bucurie. „Iată că a venit momentul să fiu pus în situaţia, plăcută recunosc, de a face daruri în campania Antenei 1, care se numeşte atât de frumos, Cioc-Cioc. Sunt fericit că pot face daruri, când văd bucuria pe chipul oamenilor. Când auziţi ”cioc-cioc” la uşă, să nu ezitaţi să răspundeţi. Cine ştie… poate sunt chiar eu!”, spune Virgil Mănescu.
 
Astăzi, cel care face “cioc-cioc” la uşile românilor este Radu Vâlcan care a plecat dis de dimineaţă încărcat cu daruri şi bunătăţi pentru masa de Paşte.
 
Foto: Antena 1
 
Cei care speră să aibă şansa ca unul dintre prezentatorii lor preferaţi să le treacă pragul casei trebuie să intre pe site-ul cioccioc.a1.ro şi să îşi personalizeze oul de Paşte folosind aplicaţia dedicată acestei campanii. Toţi cei care se vor înscrie pot primi astfel un cadou de Paşte chiar de la vedetele Antenei 1, care se pregătesc să plece la drum către telespectatorii de acasă.
 
Săptămîna viitoare, Răzvan şi Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Andreea Berecleanu şi prezentatorii Observator, Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi, Sorin Bontea, Andreea Mantea, Andreea Bălan, Ozana Barabancea le vor ciocăni românilor la uşă, la propriu, pentru a le face sărbătoarea mai frumoasă şi mai îmbelşugată, dăruindu-le coşuri pline cu bunătăţi celor care sunt pregătiţi să primească bucuria în casele lor.