Catching Kelce: Află cine trece de preliminarii şi cine cedează sub presiune

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 12:07
Catching Kelce: Află cine trece de preliminarii şi cine cedează sub presiune
Noua serie săptămânale de 7 episoade Catching Kelce are premiera vineri, 14 octombrie, la ora 22:00, numai la E!

Superstarul NFL Travis Kelce încearcă o mişcare nouă în jocul iubirii! 50 de femei singure – inclusiv foste WAGS (iubite şi soţii ale sportivilor celebri), vedete din lumea sportului, staruri social media, antreprenoare, iubire din copilărie şi modele din lumea fitness-ului – din toate SUA vor fi invitate la Los Angeles, pentru ca atletul pasionat de distracţie să-şi găsească o parteneră care să îi devină „coechipieră” pe viaţă. Pentru a-l ajuta să ia dificila hotărâre de a elimina, pe rând, candidatele, Travis a apelat la ajutorul prietenilor care îl cunosc cel mai bine: fratele lui mai mare (Jason Kelce de la Philadelphia Eagles) şi managerul lui longeviv (Aaron Eanes).

În primul episod, 50 de femei singure se adună la Los Angeles Memorial Coliseum, unde au la dispoziţie doar 60 secunde pentru a-i lăsa o primă impresie de impact unuia dintre cei mai vânaţi burlaci din NFL. După aceea, Travis va trebui să reducă numărul candidatelor de la 50 la 20, înainte de a le muta într-o vilă luxoasă din Los Angeles. Ajunse aici, Travis şi băieţii lui decid cine rămâne în L.A. şi cine este trimisă înapoi, acasă. Dar, atenţie: în fiecare episod, Travis va alege o fată care merge la întâlnirea de grup şi decide ce alte fete o vor însoţi. La finalul întânirii de grup, Travis alege cu cine va merge mai departe la întâlnirea VIP. Miza este: pe cine alegi? Îţi alege prietenele şi păstrezi relaţia cu ele puternică, sau alegi cele mai slabe concurente, pentru a ieşi tu în evidenţă? Prietenii noi-formate vor fi puse sub semnul întrebării, în timp ce doamnele aleg cine va petrece timp cu acest superstar al lumii fotbalului. La finalul fiecărui episod, Travis va trebui să elimine câteva fete şi să le trimită înapoi acasă.

Despre Travis Kelce: 

Travis Kelce se pregăteşte pentru al patrulea sezon în postura de tight end (poziţie ofensivă) al echipei Kansas City Chiefs. La 1,98 m înălţime şi 117 kg, Travis a fost numit de Deadspin următorul tight end de top, iar NFL Spin Zone l-a numit unul dintre cele mai mari staruri din istoria recentă pe această poziţie, nu doar datorită priceperii lui sportive, ci şi datorită energiei şi carismei sale pe teren şi în afara acestuia. În primul lui an la echipa Kansas City Chiefs, a reuşit 67 de prinderi, 862 de yarzi şi 5 touchdown-uri pentru Chiefs. În 2014 şi 2015, Kelce a primit un număr foarte mare de voturi în cursa pentru „Touchdown Dance of the Year”. În afara terenului, NFLPA l-a numit unul dintre „Community Players of the Year”. Travis susţine asociaţia caritabilă  „Eighty-Seven & Running” şi îşi petrece timpul liber alături de copiii cu origini sărace din oraş. Toate astea la doar 26 de ani, la începutul unei cariere de succes în NFL. 

Despre Jason Kelce:

Jason, fratele mai mare al lui Travis Kelce, joacă pe poziţia de center (poziţie ofensivă) la echipa Philadelphia Eagles. După ce a fost running back şi linebacker la Liceul Cleveland Heights din Cleveland (Ohio), Jason a umplut poziţiile de left guard şi center la echipa Cincinnati Bearcats. În 2011, a fost ales de cei de la Eagles să li se alăture şi a devenit rapid center aici. În 2014, echipa i-a oferit o prelungire a contractului pe 6 ani, în valoare de 37,5 milioane de dolari. După ce, ani de zile, fraţii Jason şi Travis Kelce s-au bătut în curtea casei, acum abia aşteaptă să se bată pe terenul de fotbal NFL şi, într-o zi, cine ştie, poate pe cea mai mare scenă din lume, la Super Bowl! 

Despre Aaron Eanes:

Aaron a crescut în Cleveland (Ohio), la câteva oraşe distanţă de Travis şi Jason Kelce. În 2012, în timp ce studia Managementul Sportiv la Universitatea Bowling Green State, Aaron şi fratele lui geamăn (Andre) şi-au fondat propria companie, A&A Management. Unul dintre primii lui clienţi a fost Travis Kelce, pe care pe atunci pusese ochii NFL-ul, şi care acum este tight end la Kansas City Chiefs. A&A Management se ocupă de toate afacerile personale ale clienţilor lor, de la organizaţii caritabile la marketing şi branding, managementul afacerilor şi implicarea în comunitate – toate menite să îi ajute pe sportivi să aibă succes în timpul şi după carierele lor profesionale. 

Vedeţi cine trece de preliminarii şi cine cedează sub presiune, în emisiunea săptămânală  Catching Kelce, care are premiera vineri, 14 octombrie, la 22:00, cu un prim episod de 90 de minute, numai la E!