Câţi bani face pe lună Catrinel Menghia!

Apropo.ro / 27.10.2014, 18:35
Câţi bani face pe lună Catrinel Menghia!
Catrinel Menghia, pe numele de scenă Cat Marlon, face bani frumoşi din modelling! La vârsta de 17 ani, Catrinel avea un venit anual de 4.000 lei, iar treptat a cunoscut faima şi a devenit una dintre cele mai bine plătite modele din România!
Potrivit informaţiilor jurnaliştilor de la Ziarul de Iaşi, fotomodelul ieşean a plătit primele dări la stat încă din 2002. Până în 2011 nu s-au cunoscut date despre veniturile obţinute de Catrinel Menghia, pentru că era căsătorită cu fostul fotbalist  şi om de afaceri Massimo Brambati şi locuia în Italia.
 
Acum, potrivit Libertatea.ro, deşi trăieşte în America şi Italia, modelul Catrinel Menghia lasă o bună parte din banii câştigaţi la Fiscul din Iaşi. După divorţ însă, vedeta, care are domiciliul oficial în Iaşi, a început să declare acolo sumele obţinute din prezentări de modă, apariţii în reviste celebre sau în seriale.
 
 
Foto: Facebook
 
 
În 2012, Menghia a obţinut venituri brute de aproximativ un milion de lei, suma crescând în anul următor până la 1,6 milioane de lei. Astfel, se pare că frumoasa ieşeancă a câştigat în medie aproximativ 30.000 de euro brut, lunar. Conform revistei Income Magazine, Catrinel Menghia are o avere estimată la 800.000 de euro.
 
 
Foto: Facebook
 
 
De altfel, lucrurile merg bine pentru Catrinel Menghia şi pe plan personal, nu doar profesional. Ea şi-a găsit jumătatea şi liniştea sufletească în braţele italianul Massimiliano Di Lodovico. Cei doi formează un cuplu de trei ani  şi şi-au făcut cunoscută relaţia în mod oficial la premiera filmului „Saving Mr. Banks“. Catrinel a primit deja inelul de logodnă din partea producătorului italian Massimiliano Di Lodovico şi a lăsat să se înţeleagă că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, după ce a postat pe Facebook o fotografie cu ei , însoţită de mesajul: „Siiii, per sempre!“. Nunta bate la uşă şi Catrinel ar putea îmbrăca din nou rochia de mireasă în 2015.