Catrinel Menghia, pe coperta The ONE de iunie

Apropo.ro / 26.05.2014, 14:00
Catrinel Menghia, pe coperta The ONE de iunie
Editia de iunie a revistei The ONE, care a aparut luni, 26 mai, are o coperta realizata pe o plaja de langa Roma, a carei protagonista este Catrinel Menghia, fotografiata intr-un costum de baie Dolce&Gabbana, de Tibi Clenci.

In interviul care completeaza pictorialul La grande bellezza, modelul vorbeste despre cariera ei de actrita in Italia, dar si despre micile placeri si intamplari personale recente.

In editorialul De la Nistru pan’ la Nisa, tot romanul plansu-mi-s-a?, Andreea Esca scrie cu simpatie despre romani in Romania si, mai ales, in afara ei. Am transformat paginile de shopping intr-un puzzle estival, pentru o vara care aduce in prim-plan clasicul stil la marinière, broderiile pretioase, galbenul exuberant si imprimeurile tropicale.

La ce meditam in acest inceput de vara, cand nu avem chef de lucruri prea serioase? Sa zicem ca ne-am oprit la diferenta dintre femeile libertine si barbatii cuceritorii, pe care am abordat-o in detaliu si fara inhibitii in articolul Make love, not porn.
Si pentru ca tot mai multi dintre noi se muta pe planeta online, nu ratati opinia Pride and prejudice, de Vicki Nicola, care descifreaza tainele limbajului suavo-entuziast de pe Facebook.

Dragos Bucurenci scrie de aceasta data despre Solidaritate si isi spune de ce ar trebui sa mergi la GayFest, indiferent daca isi plac barbatii sau femeile.
In iunie, The ONE il prezinta pe regizorul care a scos cinema-ul in strada, devenind portretistul protestatarilor. Textul De ce a iesit Vlad Petri in Piata Universitatii? Iti propune sa raspunda chiar intrebarii din titlu, in luna in care filmul Bucuresti, unde esti? are premiera la TIFF.

Femeia din umbra revolutiei poloneze este titlul unui interviu exclusiv cu Danuta Wałęsa. Femeia puternica din spatele omului care a dat comunismul la o parte din Polonia isi lanseaza noua carte in Romania, in cadrul Bookfest.

Va aducem impresii inedite de la Vogue Festival – un festival de moda cu mai multe posibilitati.

Pictorialul de moda The secret garden este o sursa de inspiratie in materie de alegeri vestimentare in nuante pudrate si accesorii hip ale dupa-amiezelor de vara.

Sarbatorim impreuna 1 iunie, printr-un dosar destinat copiilor, in ale carui pagini de shopping si noutati veti regasi cele mai cool propuneri pentru o copilarie ca in filme.
Iar pictorialul de fashion pentru cei mici It’s a Wonderful Life, jongleaza cu piese versatile care imbina parfumul aristocratic si inocenta copilariei.

In paginile de beauty, nu ratati The food diaries, in care patru femei ne demonstreaza ca nu exista o reteta universal valabila pentru 90-60-90. Exista, de fapt, mai multe retete!
 

No body is perfect?, ne-am intrebat in redactia The ONE dupa ce am testat noile programe personalizate de remodelare corporala. Daca vreti sa aflati cu ce rezultate si care sunt recomandarile noastre pentru a scapa de celulita si de alte mici imperfectiuni, de netolerat pe timp de vara, deschideti revista la pagina 116!

La final, vorbim despre Romania autentica si va spunem care sunt acele locuri din Romania de recomandat strainilor.