Ce a făcut Andreea Raicu, special pentru Horia Tecău!

De: Cătălina Matei / 27.06.2013, 13:05
Ce a făcut Andreea Raicu, special pentru Horia Tecău!
Andreea Raicu este mereu pregătită cu bagajul la uşă.

Vedeta va face naveta Bucureşti–Londra, pentru a urmări meciurile din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, dar mai ales pentru a-l susţine îndeaproape pe iubitul ei, Horia Tecău, care joacă la dublu alături de Max Mîrnîi.
Andreea Raicu a urmărit deja din tribune meciul de deschidere dintre Roger Federer şi Victor Hănescu, care s-a încheiat cu scorul 6-3, 6-2, 6-0 pentru elveţian.

„Atmosfera a fost fantastică! În public au fost şi Pippa Middleton şi Condoleezza Rice”, a scris bruneta, entuziasmată, pe contul personal de ­Facebook.

Din păcate, ­imediat după acest meci, Andreea Raicu a fost nevoită să revină la Bucureşti, pentru nişte proiecte ­profesionale proprii, aşa că a ratat meciul pe care Horia Tecău l-a avut, miercuri, la Wimbledon, scrie Click.

Chiar dacă acesta a câştigat săptămâna trecută turneul de la s’Hertogenbosch, din ­Olanda, emoţiile Andreei Raicu nu au dispărut.

„Se întoarce la Londra vineri, pentru că Horia va mai avea multe meciuri în care va juca”, a povestit o prietenă apropiată a vedetei.