Ce află vedetele când îşi caută numele pe Google!

De: Nicoleta Nicolae / 26.02.2015, 10:00
Ce află vedetele când îşi caută numele pe Google!
Majoritatea celebrităţilor respectă o lege nescrisă: când intri pe Internet, nu-ţi căuta numele.

În caz contrar, s-ar putea să afli lucruri nebănuite, în general “de rău”, despre ilustra persoană.

Totuşi, unele vedete nu se sinchisesc de asta şi încearcă să afle ce gândesc oamenii despre ele, dând căutare pe Google. Şi iată ce găsesc!

 

Emma Stone:

De ce s-a căutat pe Google: curiozitate

Ce a aflat: oamenii cred că este o “scorpie”

“Nu prea îmi place ceea ce citesc, dar unele ştiri sunt de-a dreptul amuzante”. Emma spune că internauţii au numit-o Scorpia prietenoasă, poreclă care i s-a părut de-a dreptul mortală, motiv pentru care o foloseşte în viaţa reală.

 

 

Sandra Bullock:

De ce s-a căutat pe Google: avea nevoie de inspiraţie pentru un discurs la un festival de film

Ce a aflat:

“Credeam că va fi drăguţ ca, în această seară, să fac ceva diferit”, a spus ea publicului. “Aşa că m-am căutat pe Google şi am citit secţiunile de comentarii, crezând că voi putea culege frânturi din ceea ce oamenii cred despre mine, apoi să vi le împărtăşesc şi vouă, ca să vă amuz”.

Ce a aflat: Că are peste 40 de ani, se află într-un triunghi amoros cu Julia Roberts şi George Clooney, este o actriţă mediocră şi nu este “în mod special atractivă”.

 

 

Kristen Stewart:

De ce s-a căutat pe Google: Ca să vadă “cât de idioată” pare când este surprinsă de paparazzi.

Ce a aflat: Chiar arată ca o idioată când este surprinsă de fotografi în propria maşină. “Comentariile oamenilor obişnuiţi sunt mult mai răutăcioase decât ale bloggerilor”, a constatat ea.

 

 

Adele:

De ce s-a căutat pe Google: ca să se amuze.

Ce a aflat: că este o metodă bună de a sta departe de tabloide. “Adele este îngrozită că va apărea în tabloide, aşa că a renunţat  la viaţa mondenă şi, în schimb, ” – iată ce a aflat Adele despre propria persoană de pe pagina de Internet a Los Angeles Times.

 

Robert Pattinson:

De ce s-a căutat pe Google: pentru promovarea imaginii.

Ce a aflat: Google este o metodă ideală de a limita daunele. “Câteodată mă caut pe Google, să văd cât de bine sunt promovat. Sau, dacă am impresia că am spus ceva stupid, verific să văd câtă vâlvă am creat. Încerc să limitez daunele, în principiu”.