Ce animale de companie şi-au ales vedetele

De: Nicoleta Nicolae / 01.03.2015, 08:00
Ce animale de companie şi-au ales vedetele
Cum arată animalele de companie ale vedetelor? Sunt foarte drăguţe, îngrijite şi îşi însoţesc peste tot stăpânii. Şi asta pentru că micuţele necuvântătoare ocupă un loc foarte important în vieţile celebrităţilor.

Antonia este fericita posesoare a unui căţeluş. Mare iubitoare de animale, artista ne-a surprins de multe ori pe Facebook postând imagini amuzante cu animăluţele de care este înconjurată. Dacă într-o vacanţă, Antonia s-a lăsat fotografiată sărutând un delfin, acum ne-a făcut cunoştinţă cu Alejandro, noul său prieten necuvântător. Căţeluşul a fost botezat aşa chiar de fanii Antoniei.

Şi Laura Cosoi face parte din categoria stăpânilor de căţei. Concurenta de la MasterChef- Proba Celebrităţii are de câţiva ani un căţeluş foarte răsfăţat care o însoţeşte peste tot: Jazz.

Nici Adela Popescu nu se lasă mai prejos şi se laudă şi ea că are acasă un prieten patruped. Este vorba de Bonsi, cadoul necuvântător, primit în car chiar de la iubitul său, Radu Vâlcan.

Probabil cel mai răsfăţat şi alintat pisoi din lumea showbizului este Marty, motanul Oanei Zăvoranu. Fosta soţie a lui Pepe îşi iubeşte animalul de companie atât de mult, că anul trecut i-a organizat acestuia chiar o petrecere pentru cei 16 ani împliniţi.


Nino este unul dintre cei mai norocoşi căţei. Şi asta pentru că stăpâna sa, Andreea Bănică îşi tratează regeşte animalul de companie. Nino merge la saloanele de înfrumuseţare şi are în garderăbă hăinuţe foarte cochete.

Dana Rogoz îşi tratează căţelul ca pe un membru al familiei. Yorick stă numai în pat şi îşi însăţeşte stăpâna peste tot. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla mult timp de acum înainte, pentru că în viaţa vedetei PRO TV va apărea peste câteva luni, un bebeluş.

Protagonista din telenovela „Îngeri pierduţi”, de la ACASĂ, Diana Dumitrescu, îndrăgeşte şi ea un căţel pe care îl alinta Abi.

E clar, un trend printre vedetele autohtone îl reprezintă căţeii în miniatură. Un căţel monden este Rich, animalul de companie al lui Mircea Solcanu. Prezentatorul Poveştirilor de noaptea de la ACASĂ nu se lipseşte de compania prietenului său patruped nici mîcar atunci când este în emisiune.

Nici vedetele internaţionale nu stau prost la capitlolul animale de companie.

Chiwawa-ul lui Paris Hilton, Tinkerbell, este la fel de faimos ca şi ea. Călătoreşte peste tot în lume, în braţele stăpânei sale, are haine de firmă, zgardă cu diamante şi câte şi mai câte. E un câine vedetă în toată regula! Paris mai are 12 câini, 3 pisici şi doi iepuraşi!

Actriţa Amanda Bynes are şi ea un căţeluş. King Charles spaniel-ul este o rasă miniaturală, acest câine nu se dezprinde niciodată de stăpânul său.

Şi actorul Hugh Jackman are un prieten mai special, pe care îl îngrijeşet aşa cum se cuvine.

Amanda Seyfried este şi ea posesoarea unui exemplar frumos.

Este atât de mititel, încât pare de jucărie. O jucărie absolut drăgălaşă de care Blake Lively trebuie să fie foarte mândră.

Şi artista Mariah Carey este foarte încântată de noul său prieten patruped.