Ce au făcut Adela Popescu şi Radu Vâlcan în luna de miere

De: Nicoleta Nicolae / 09.09.2015, 10:25
Ce au făcut Adela Popescu şi Radu Vâlcan în luna de miere
La scurt timp după ce au devenit soţ şi soţie cu acte în regulă, Adela Popescu şi Radu Vâlcan au plecat departe de România pentru a se bucura de câteva zile împreună.


Cei doi au ales America, mai concret New York, acolo unde au ales să viziteze atracţiile principale ale oraşului şi s-au distrat de minune.

„Am ales New York pentru ca este destinatia noastra preferata si pentru ca atunci cand ne-am gandit la asta, am spus intr-un glas acelasi lucru. Cred ca este vacanta cu cele mai putine fotografii. Primele 4 zile nu am avut in plimbarile noastre, nici telefonul, nici aparatul foto. Pur si simplu, nu am simtit nevoia sa facem poze. Ne-am plimbat mult, am fost la cateva spectacole pe Broadway: Mamma mia, Fantoma de la Opera, Fuerta Bruta, etc, am facut picnic in Central Park, am fost la US Open, am vizitat, am vorbit, am simtit, am trait..Iar camera noastra cu vedere la Central Park ne-a oferit nopti magice si cele mai frumoase povesti de spus nepotilor. Am surprins cateva imagini, cu gandul la voi, desigur! Va imbratisam cu toata dragostea si cand mai adunam un calup, va aratam!”, a scris Adela pe blogul său.