Ce-au făcut Angelina Jolie şi Brad Pitt, înainte de nunta lor din Franţa!

Apropo.ro / 12.01.2015, 11:57
Ce-au făcut Angelina Jolie şi Brad Pitt, înainte de nunta lor din Franţa!
Angelina Jolie a făcut dezvăluiri incendiare într-un interviu apărut recent în presa italiană.
Într-un interviu acordat publicaţiei italiene Io Donna, vedeta americană spune că era deja o femeie căsătorită atunci când a organizat, alături de Brad Pitt, ceremonia de nuntă în august 2014. Cei doi actori au fost nevoiţi să se căsătorească mai întâi în Statele Unite ale Americii, înainte de a organiza ceremonia şi petrecerea de nuntă în Franţa, informează contactmusic.com.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„Înainte de nunta noastră din Franţa, la care au participat copiii noştri, eu şi Brad eram deja căsătoriţi, în California”, a dezvăluit vedeta americană. „Ca americani, nu puteam să ne căsătorim legal în Franţa”, a completat actriţa.
 
Se pare că prima ceremonie de nuntă a cuplului Jolie-Pitt a fost încă şi mai discretă decât cea de-a doua, care a evitat la rândul ei expunerea mediatică. Vorbind despre ziua în care a devenit în mod oficial noua doamnă Pitt, Angelina Jolie a spus: „Într-o zi, i-am spus lui Brad: «Hai să ne întâlnim la ora 16.30». Am telefonat unui judecător de pace şi acolo, în faţa lui, am semnat amândoi actul de căsătorie”, a adăugat vedeta americană.
 
Ceremonia de nuntă a cuplului Jolie-Pitt, supranumit de tabloide „Brangelina”, a avut loc la Chateau Miraval, o proprietate spectaculoasă pe care cei doi actori o deţin în sudul Franţei. Cei şase copii ai cuplului au jucat roluri importante în timpul ceremoniei. Astfel, fiii cei mari ai lor, Maddox şi Pax, au condus-o pe Angelina Jolie spre altar, în timp ce fiicele Zahara şi Vivienne au fost fetiţele care au purtat coşuleţele cu flori. Shiloh şi Knox au fost purtătorii de verighete. Copiii i-au ajutat, de asemenea, pe părinţii lor să îşi scrie jurămintele de credinţă, iar voalul de mireasă pe care Angelina Jolie l-a purtat în ziua nunţii a fost împodobit cu diverse decoraţiuni realizate de cei şase copii ai cuplului.
 
Foto: Hepta
 
Potrivit Mediafax, Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.