Ce carti citesc vedetele?

Apropo.ro / 17.04.2006, 15:20
Ce carti citesc vedetele?
Primavara se numara carțile citite peste iarna? Cu aceasta întrebare am pornit spre telefon, sa vedem ce au citit vedetele ultima data și mai ales de ce. Daca anul trecut Coelho era primul în topul preferințelor, anul acesta locul i-a fost luat de Dan Brown. "Mi-a placut

Primavara se numara carțile citite peste iarna? Cu aceasta întrebare am pornit spre telefon, sa vedem ce au citit vedetele ultima data și mai ales de ce. Daca anul trecut Coelho era primul în topul preferințelor, anul acesta locul i-a fost luat de Dan Brown.

„Mi-a placut ca e o carte intensa în care pâna la urma ea se sinucide”

Andreea Balan s-a gândit ce s-a gândit și ne-a spus foarte hotarâta: „Ma gândesc, ultimele carți citite sunt cele de care am avut nevoie pentru facultate, în rest nu prea am mai avut timp.” Și totuși, dupa alte câteva minuțele de gândire aflam și ce ne interesa. „Am citit acum doi ani a lui Mihail Drumeș, mi-a recomandat-o mama. Mi-a placut pentru ca e o carte intensa în care pâna la urma ea se sinucide. Ea nu putea trai fara dragostea lui și se sinucide.” Și pentru ca eram curioși care sunt carțile pe care le citește un viitor coleg de breasla la școala (n.r. Andreea face Jurnalistica) am întrebat-o care e „tema ei de casa”? „Filozofia, dar… uff, nu ma întreba, ca nu-mi place deloc.”

Liviu: „Am citit doar la biologie ca era sa ramân corijent”

Oliver din „Secretul Mariei”, adica Liviu Vârciu a citit popularul roman „Codul lui Da Vinci” a lui Dan Brown. „Am citit-o pentru ca toata lumea a spus ca e buna și ca e și despre religie și sa vad și eu ce prostii sunt în ea.” Alta carte? „Nu prea citesc, ma uit mai mult la filme”, recunoaște Liviu. Bine, bine, daca e cinefil trebuie sa fie o ecranizare a unui roman care sa-l fi atras mai mult, așa ca: „Da, mi-a placut mult . Și în liceu? Ca doar am avut cu toții o profesoara de româna ambițioasa? „În liceu nu citeam deloc, am citit doar la biologie ca era sa ramân corijent. Cu limba româna n-am avut eu nici o treaba.”

Afla din ce alte carți citesc vedetele

Tags: