Ce conţine „colecţia” de accidentări de la „Dansează printre stele”!

Apropo.ro / 10.10.2014, 16:32
Ce conţine
Junghiuri intercostale, muşchi blocaţi, căzături zdravene, întinderi şi dureri în tot corpul! Vedetele au început să se resimtă după repetiţii!
Dansurile cu care au încântat publicul primei ediţii nu s-au făcut fără efort şi sacrificii. A doua coregrafie pare însă şi mai greu de realizat, pentru că pe lângă oboseala acumulată şi tensiunea creată de faptul că încă nu se cunoaşte clasamentul final al primei ediţii, concurenţii s-au accidentat pe capete.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
„Mă doare tot”, spune Alina Puşcaş. „Picioarele mă dor cel mai mult. Coastele mă dor de la prizele pe care le exersăm, genunchii de la o căzătură de săptămâna trecută şi recent m-am lovit în timpul unei prize şi la bazin”, continuă Alina.
 
 
Foto: Gabriela Arsenie – Antena 1
 
 
”Te cunosc de undeva!” pare să-i spună şi mai convingător Cosmin Seleşi, care îi împărtăşeşte durerea. „Mă dor toate, de la degetul mare de la piciorul drept, până la degetul mare de la piciorul stâng. Fiecare bucată de pe traseu mă doare”, povesteşte actorul. 
 
 
Foto: PR Antena 1
 
Diana Munteanu Niculescu a fost cât de poate de atentă să nu îşi forţeze coasta fracturată, dar acum, pentru că rumba presupune ca picioarele să fie foarte întinse, frumoasa ştiristă are acum probleme şi la nivelul membrelor inferioare. „Picioarele mele nu sunt obişnuite să se întindă aşa tare şi mai sunt încă mişcări pe care nu le pot face din cauza fracturii. E greu, dar sper eu să iasă totul bine”, spune încrezătoare partenera lui Ştefan Ciubotaru.
 
 
Foto: Mihai Stetcu – Antena 1
 
 
Colegă de suferinţă îi este şi Alina Eremia, care se chinuieşte de 10 zile cu un junghi intercostal puternic. „Este neplăcut pentru că mă blochează mult la mişcări şi mă doare atunci când trag aer în piept. Chiar şi în aceste condiţii repetăm din greu, pentru că săptămâna aceasta vrem şi mai mult de la noi”, recunoaşte artista. 
 
 
Foto: Mihai Stetcu – Antena 1
 
 
Foarte solicitante i se par poziţiile de rumba şi lui Nicolai Tand. „Mă dor umărul drept, partea dreaptă a gâtului şi nişte tendoane. Dansăm rumba şi e foarte greu”, mai spune el. Jazzul însă l-a pus în mare dificultate pe Mihai Ristea. „Am simţit că cedez fizic în a doua zi de repetiţii pentru acest dans. La un moment dat, pur şi simplu nu mai puteam să mă mişc”, îşi aminteşte partenerul Luizei Comşa. 
 
 
Foto: Mihai Stetcu – Antena 1
 
 
Speak are dureri la un umăr încă de ediţia trecută. „Am fost la doctor şi mi s-a spus că am muşchii blocaţi, iar acum urmez un tratament câte o oră pe zi”, mărturiseşte artistul. Raluka are şi ea o întindere la picior, dar s-a obişnuit deja cu durerile, aşa că acum e senină: „peste astea trecem repede”, spune împăcată Raluka.