Ce credeţi că fac vedetele la shopping?

De: Cătălina Matei / 18.02.2015, 10:00
Ce credeţi că fac vedetele la shopping?
Chiar şi atunci când ies la cumpărături vedetele sunt nonconformiste şi vor să atragă atenţia asupra lor cu orice preţ. Ce fac Rihanna, Kim Kardashian sau Victoria Beckam atunci când ies la shopping?! Altceva decât shopping….

Rihanna

Artista este o fire rebelă şi face orice pentru a ieşi din tipare. Chiar dacă de multe ori a fost criticată pentru comportamentul ei, RiRi nu pare afectată şi continuă să posteze fotografii în care îşi face de cap pe reţelele de socializare.

La o şedinţă de shopping alături de mama ei, artista a avut nevoie de un moment de repaus şi a făcut o serie de poze în care se strâmba. Cu toate acestea, se pare că mama Rihannei nu este preocupată de atitudine ei de fată rebelă.

 

Kim Kardashian

Vedeta reality-show-ului “The Kardashians” este o mare fană atunci când vine vorba de cumpărături. De cele mai multe ori, Kim preferă să iasă la shopping alături de surorile ei. Dar nici atunci când probează diverse piese vestimentare, starleta nu se poate dezlipi de telefonul mobil.

 

 

Emma Stone

Actriţa în vârstă de 25 de ani a fost surpinsă de paparazzi în timp ce era la shopping împreună cu iubitul ei, Andrew Garfield. Printre cumpărăturile pe care le făceau, cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut timp să se şi sărute chiar în faţa magazinelor. 

 

Tori Spelling

Actriţa din “Beverly Hills, 90210” adoră să meargă la shopping alături de familie. Însă, Tori nu prea apucă să facă prea multe cumpărături fiind mai tot timpul întreruptă de fanii care vor să se fotografieze alături de ea.


 

Victoria Beckam

Victoria Beckam are o slăbiciune atunci când vine vorba de modă. Chiar dacă a devenit designer şi îşi face singură mare parte din haine, fosta componentă Spice Gilrs iese la shopping des alături de familie.

După ce a născut-o pe micuţa Harper Seven, Vicotira a ieşit la cumpărături într-un celebru magazin de genţi şi pantofi. Chiar pe canapeaua din mijlocul magazinului Vicotria nu s-a sfiit să-i schimbe scutecul micuţei înainte de a merge înapoi la maşină.

 

Kirstie Alley

Chiar dacă vrea să treacă neobservată la cumpărături cu ajutorul ochelarilor de soare, Kristie uită repede de ce se află acolo când îi sună telefonul.

Captivată de discuţia pe care o are la telefon, actriţa îşi dă jos ochelarii şi stă de vorbă minute în şir chiar în mijlocul magazinului.