Ce fac vedetele Prima TV de Crăciun!

Apropo.ro / 22.12.2014, 10:00
Ce fac vedetele Prima TV de Crăciun!
Dorinţe, gânduri, cadouri şi parfum de brad...În pragul sărbătorilor de iarnă, vedetele Prima TV ne-au mărturisit cum vor să petreacă de Crăciun şi de Revelion! Ce planuri au Diana Bart, Cristian Hrubaru, Livia Graur, Lucian Popescu şi Livia Taloi? Multe cadouri, bunătăţi şi distracţie alături de familii!
Cât de tare v-a cuprins „febra” Crăciunului?  Şi cam de când se declanşează ea?
 
Diana Bart (Click!): Mă cuprinde tare, este sărbătoarea mea preferată. Simt magia Crăciunului de când se aprind luminiţele prin oraş, se decorează vitrinele şi răsună colindele. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Mi-e atât de drag să-i văd pe toţi ai mei la masa de Crăciun, că nu îmi vine să fac sărbătorile altundeva decât în familie. Ştii tu… miros de cozonac, mâncare bună şi muzica aia de Crăciun, care te face să zâmbeşti.
 
Livia Graur (Focus): Am o listă foarte lungă de cadouri. Cred că va trebui să-mi iau vreo două zile libere ca să ajung să cumpăr tot ce mi-am propus.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Pregătesc bunătăţile pentru masa de Crăciun şi tot eu împodobesc bradul. 
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Vreau să petrec timp cu fiecare în parte, cu părinţii, cu socrii, cu bunicii. Important e să avem zăpadă, lemne pentru foc, cadouri, colinde şi distracţie!
 
 
Diana Bart , prezentatoarea emisiunii Click! de la Prima TV
 
 
Unde veţi petrece Crăciunul anul acesta?
 
Diana Bart (Click!): Anul aceasta, în familie, alături de părinţi, la Braşov. Vine şi fratele meu, din Germania, aşa că ne reunim. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Acasă e cel mai drăguţ!
 
Livia Graur (Focus): Noi petrecem în fiecare an Crăciunul în familie, aşa că nici anul acesta nu o sa facem rabat.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Nu există Crăciun pe care să nu-l fi făcut acasă, alături de familie. Cu excepţia anilor în care am fost chemat la datorie, pentru prezentarea unor evenimente. În ultimii ani, însă, „datoria” a fost pe locul doi de Crăciun, iar anul acesta vreau să nu schimb acest lucru.
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Împreună cu familia, rudele, prietenii. Aşa-i obiceiul, nu? Şi cum familia mea e cam „împrăştiată”, geografic vorbind, o să am de parcurs câteva sute de kilometri, dar o fac cu drag.
 
 
Foto: Cristian Hrubaru – Cronica Cârcotaşilor
 
 
Cum va arăta meniul vostru de  Crăciun?
 
Diana Bart (Click!): Cu multe feluri de aperitive: piftie, ruladă multicoloră cu brânză, pastă de măsline, pastă de ou, salată de beouf, icre. Mama nici acum nu s-a hotărât în privinţa ciorbei, încă mă mai întreabă dacă să fie supă de curcan cu tăiţei sau vreun borş. Nu lipsesc sarmalele cu mămăliguţă, mama le face delicioase, dar şi eu, doar urmez aceeaşi reţetă. Avem sarmale şi în foi de varză, şi în foi de viţă, friptură cu piure de cartofi şi murături în saramură. Avem şi cozonac, dar şi nelipsitul tort delicios de ciocolată, făcut de mama. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Mai bine decât la o cabană de „n” margarete de pe Valea Prahovei.
 
Livia Graur (Focus): Va fi un meniu tradiţional. Am o piesă de rezistenţă pentru Revelion, însă. „Galette des rois”, o prajitură tradiţională din Franţa. În prăjitura aceasta este inclus un obiect mic din plastic. Cine găseşte obiectul în bucata lui de prăjitură, primeşte coroana. M-am gândit că o să fie foarte distractiv pentru invitaţi ca unul dintre ei să fie regele, sau regina, petrecerii.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Nu vreau să dezvălui prea multe, îmi place să-mi surprind familia şi ce surpriză ar mai fi dacă v-aş spune vouă?
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Nu ne limităm la îmbuibat „ghiozdanele” cu sarmale. Să ne amintim că această sărbătoare înseamnă, înainte de toate, naşterea lui Iisus.
 
 
Livia Graur – Focus, Prima TV
 
 
Dar lista de cadouri?  Ai început deja să cauţi daruri pentru cei dragi?
 
Diana Bart (Click!): Da, e lunguţă. Am ţinut minte ce-şi doreşte fiecare şi le voi face surprize. Abia aştept să le pun cadourile, frumos ambalate, sub brad. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Ca toată lumea, încă lucrez la asta.
 
Livia Graur (Focus): Renata, fiica mea, este, evident, prima pe listă, cu cele mai multe daruri, dar fiecare membru al familiei trebuie să primească ceva, inclusiv finii mei, care nu sunt puţini.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Oho, sigur că mă ocup şi de cadouri, doar că rămân discret în ceea ce priveşte natura lor. Din aceleaşi motive ca cele de mai sus.
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Sigur! Şi, după cum spuneam, e mult de muncă, am familie mare.
 
 
Care este cea mai dragă amintire  pe care o aveţi de Craciun?
 
Diana Bart (Click!): Toate mi-s dragi. Îmi amintesc tot timpul momentele în care împodobeam, împreună cu tata şi fratele meu, casa şi bradul de Crăciun, în timp ce mama pregătea bunătăţile. Îmi amintesc şi de clipele în care aveam bunicii alături. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Toate Crăciunurile din familie sunt amintiri dragi şi-mi place ca în fiecare an să mai adaug câteva.
 
Livia Graur (Focus): Vor fi sărbători ceva mai deosebite decât în trecut, pentru că Renata a crescut şi înţelege mai multe. Aşa că vrem să facem ceva special. Am rezervat deja o vizită a lui Moş Crăciun în noaptea de Ajun şi abia astept să-i văd reacţia.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Am multe amintiri, atât din vremurile în care petreceam „la serviciu”, cât şi din anii în care eram cu familia. V-aş fura tot spaţiul! Spun doar că sărbătorile petrecute în familie sunt cele mai frumoase!
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Sărbătorile sunt de poveste, în fiecare an „înmagazinez” amintiri.
 
 
 
Lucian Popescu – Playtech – Prima TV
 
 
Dar de Revelion, unde veţi petrece?
 
Diana Bart (Click!): În Bucureşti.
 
Lucian Popescu (Playtech): Rămân în Bucureşti. Prietenii mei s-au decis să facă copii tocmai anul ăsta. Să nu mă înţelegeţi greşit, mă bucur tare pentru ei. Numărătoarea inversă mă va găsi la o petrecere, în Bucureşti. 
 
Livia Graur (Focus): De Anul Nou rămân în Bucureşti, vom face o petrecere mare, cu prietenii şi mulţi copii!
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Revelionul va fi în formulă adăugită: familie, prieteni, confraţi bikeri, ca de obicei. Mergem undeva la munte, cel mai probabil în Ardeal. Ne dorim de mult timp să petrecem un Revelion în zona aceea splendidă. Fiicei mele, Iris, nu-i surâde ideea de a petrece „cumpăna dintre ani” alături de părinţi, fapt pentru care m-a avertizat că va trebui să-i sponsorizez un sejur la Roma, dacă am înţeles bine. Sper, totuşi, că a zis Roman, judeţul Neamţ!
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Revelionul este, pentru mine, o zi ca oricare alta. E doar o seară în care petrece toată lumea şi-atât. Mai importantă, ca zi, mi se pare 1 ianuarie. Sf. Vasile, sorcova, un obicei mult aşteptat de copii. E ceva, nu?
 
 
Ce tradiţii veţi respecta? (sărutul sub vâsc la 12 noaptea, bani în buzunar, orez sau usturoi la purtător ca să vă ferească de cele rele, lenjerie roşie etc.)
 
Diana Bart (Click!): Bani în buzunar şi lenjerie roşie am avut în fiecare an, deşi nu-s prea superstiţioasă. Dar dorinţele pe care mi le pun, se împlinesc. Aşa a fost până acum. 
 
Lucian Popescu (Playtech): În seara de Revelion am la mine o baterie externă pentru telefon. Se spune că, dacă rămâi fără baterie la smartphone în noaptea dintre ani, îţi creşte inexplicabil costul abonamentului.
 
Livia Graur (Focus): Eu fac parte din categoria oamenilor care au „ciudăţenii” de Anul Nou. Casa trebuie să fie curată şi ordonată la trecerea dintre ani, eu mă îmbrac întotdeauna cu ceva roşu, iar din buzunare nu-mi lipsesc niciodată banii. Se spune că „aşa cum te prinde Revelionul, aşa o să-ţi fie tot anul”. Iar în cazul meu este verificat.
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Nu prea cred în superstiţiile de Anul Nou, dar s-a demonstrat ştiinţific că în anul în care Revelionul m-a prins departe de casă, am stat departe de casă aproape tot anul următor.
Nu s-a adeverit asta în cazul banilor. Degeaba am stat eu de Revelion cu bani în buzunar! Nici mai sărac, nici mai bogat. La fel s-a întâmplat şi în cazul în care, de Revelion, am exagerat cu sarmalele. Pe următoarele le-am dat gata de Paşte!
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Nu am superstiţii, nu port roşu.
 
 
Cum a fost anul 2014 pentru voi?
 
Diana Bart (Click!): A fost un an mai greu, al încercărilor. Dar le iau ca pe nişte experienţe care m-au întărit pentru anii ce vin şi care mă vor face să mă bucur de tot ce mi se va întâmpla frumos în viaţă. 
 
Lucian Popescu (Playtech): 2014 a fost un upgrade la 2013, aşa cum, sigur, 2015 va fi un upgrade la 2014.
 
Livia Graur (Focus): Un an interesant pentru mine şi familia mea. Fiica noastră ne-a convins că viaţa în trei este fabuloasă! 
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Un an bun, dar şi nebun, dacă ar fi să plec urechea la alţii. Mă refer la marele „eveniment” din viaţa mea, renunţarea la plete, care a creat multă vâlvă!
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Trăsnit, dar şi frumos!
 
 
 
Livia Taloi – „Trăsniţii”
 
 
Ce vă doriţi de la 2015?
 
Diana Bart (Click!): Sper să reuşesc să mă mut la casa mea, am început deja demersurile. În rest, sunt bine şi pe plan profesional, şi personal, dar tot timpul e loc de mai bine pentru fiecare dintre noi. Îmi doresc să fiu liniştită, fericită şi împlinită pe toate planurile. 
 
Lucian Popescu (Playtech): Un 2015 liniştit, să dispară necazurile şi să se înmulţească bucuriile. De asemenea, îmi doresc ca în noul an proiectul Playtech să ajungă la urechile şi ochii tuturor.
 
Livia Graur (Focus): Pentru anul 2015 am o singură MARE dorinţă: să mă mut în casă nouă! Este un vis pe care îl am de mai demult: o casuţă pe pământ, cu o curte mică şi un şemineu pentru serile de iarnă. Am deja schiţe despre cum aş vrea să arate fiecare cameră în parte, am făcut şi lista cu decoraţiuni şi mobilierul necesar. 
 
Cristian Hrubaru (Cronica Cârcotaşilor): Tot ce e mai bun pentru toate cele trei familii ale mele: cea de acasă, cea de la radio (Rock FM) şi cea de la Cronica Cârcotaşilor.
 
Livia Taloi (Trăsniţii): Pentru 2015, am planuri mari, ca toată lumea. Toţi zicem, nu-i aşa, „Anul viitor o să fac, o să dreg, va fi un an mai bun, voi fi mai ambiţioasă”. La fel şi eu: o să slăbesc 10 kg, voi avea mai multă grijă de sănătatea mea, mă las de fumat, promit să nu mai iau câini de pe stradă, că am destui, devin vegetariană, nu mai mănânc noaptea, o să mă bag la somn la 10 seara, renunţ la televizor, am de gând să citesc mai mult, mă apuc de yoga şi voi bea doar apă şi ceai. Şi cred că voi face şi un copil. Ştiu, ştiu, pare că „fac mişto”, dacă-mi permiteţi expresia, dar chiar îmi doresc schimbările astea, de mulţi ani. Doamne ajută!