Ce face Jojo după ce a rămas fără job la Antena 1?

Apropo.ro / 12.11.2014, 18:09
Ce face Jojo după ce a rămas fără job la Antena 1?
După ce conducerea Antenelor a anunţat că renunţă la emisiuni precum „Serviciul Român de Comedie – Fun Factory“ şi „Dansează printre stele”, o parte dintre vedetele aduse recent în trustul Intact au rămas fără job-uri.
Printre ele se află şi Jojo, pe numele ei Cătălina Grama, actriţă în trupa lui Toni Grecu şi jurata show-ului de dans. Pentru moment ea va dispărea de pe sticlă, dar este deja cooptată în alte proiecte care nu au legătură însă cu televiziunea. Se pare că Jojo se va dedica în următoarea perioadă mai mult teatrului şi filmului şi este tentată să publice în 2015 un volum cu poeziile pe care le-a scris de-a lungul timpului. Toni Grecu va avea în continuare un rol important în cariera ei.  
 
 
 
 
„Mi-a plăcut foarte mult şi am fost mai mult decât încântată atunci când mi s-a propus să fac parte din juriu. Ce s-a întâmplat este strategia de programe a postului, dar noi ca artişti ne-am făcut foarte bine treaba acolo. Există discuţii evident cu anumite posturi tv interesate de proiectele pe care le avem la «SRC», însă nu s-a ajuns la nicio concluzie. Nu cred că ne vom orienta strict pe partea online, acolo unde suntem de ceva timp activi. Avem publicul nostru şi la tv, şi online”, a spus Jojo, invitată fiind la Adevărul  live. 
 
Foto: Antena 1
 
“Dincolo de asta, voi avea la începutul anului un film de lungmetraj în care am fost distribuită alături de alte patru personaje foarte cunoscute şi o comedie cu accente realiste la Teatrul Godot, unde vă invit cu drag. Mă voi dedica în continuare blogului meu, pentru că îmi place foarte mult să scriu şi nu ştiam asta despre mine şi mă gândesc foarte serios să-mi public poeziile. Toate acestea probabil se vor întâmpla din 2015, acum probabil că vom avea o mică vacanţă”, a mai adăugat vedeta la Adevărul live.