Ce farse au făcut sau li s-au făcut vedetelor de 1 Aprilie?

Apropo.ro / 01.04.2016, 07:00
Ce farse au făcut sau li s-au făcut vedetelor de 1 Aprilie?
Pentru că azi e 1 Aprilie, vedetele şi-au amintit de cele mai tari farse care li s-au făcut cu această ocazie!
“Când eram mai mici am fost întotdeauna în aceeaşi echipă la făcut farse aşa că, în viaţa personală am evitat să ne facem glumiţe de genul ăsta. Pentru tv, însă, am făcut o listă întreagă. Cele în care ne-am îmbrăcat maşinile în folie de plastic şi aluminiu au fost, de departe, savuroase”. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Dani a plecat de  la redacţia emisiunii cu maşină acoperită cu folia de plastic!”, a mărturisit Dani Oţil de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”.
 
Face farse vedetelor, dar a fost şi el „prins” în capcană. „Am făcut farse „de serviciu” , în emisiuni şi farse în particular, în timpul liber. Alea de serviciu s-au văzut. În particular, am intrat în contul de mail şi în telefonul lui Răzvan Popescu şi am ticluit demisia lui din radio, absolut oficială şi credibilă, pe care apoi am trimis-o şefilor lui. A fost prima dată când l-am văzut livid, cu grija zilei de mâine”, spune Dan Negru.
 
Foto: Antena 1
 
“Eram la filmarea unui serial, iar Adela împreună cu întreaga echipă au avut grijă să-mi pregătească ceva foooarte frumos. Am fost anunţat că trebuie să particip la o acţiune ecologică în Pădurea Băneasa, unde urma să adunăm gunoiul. Am ajuns împreună cu un prieten la locul stabilit, dar mi s-a spus că trebuie să-I aştept şi pe ceilalţi şi apoi vom începe acţiunea. Timp de 4 ore am stat pe telefoane şi am aşteptat! Spre final mi-am cam ieşit din fire!:)”, povesteste Radu Vâlcan.
 
Foto: Antena 1
 
Chef Florin Dumitrescu se ţine şi el de glume. ”Sunt recunoscut printre prietenii foarte apropiaţi şi colegii de muncă pentru micile farse pe care le fac tot timpul. Obişnuiesc să iau telefoanele prietenilor şi să trimit SMS-uri de pe ele, către alţi prieteni. Pe platoul de filmare le-am oprit de câteva ori lavalierele lui Bontea şi lui Scărlătescu, altă dată am umblat la butoanele directorului de imagine. Da, recunosc că fac astfel de farse şi să ştiţi că până acum nu s-a supărat nimeni pe mine: la filmare am destins atmosfera, iar prietenii mă ameninţă că se vor răzbuna, dar mereu uită să o facă. Chiar şi în timpul filmărilor pentru Hell’s Kitchen, la una dintre jurizări, m-am ”răzbunat”, dacă pot spune aşa, pe ceilalţi doi colegi juraţi ai mei şi i-am lăsat să guste nişte farfurii cu condimente care ştiu că nu le plac. Asta pentru că de când lucrăm împreună mă trimit mereu la jurizare primul şi nu vreţi să ştiţi cu câte mâncăruri iuţi m-am ”luptat”, eu nesuportând gustul iute”.
 
Foto: Antena 1
 
 
Andrei Aradits, juratul de la “Te cunosc de undeva”!, s-a ţinut şi el de şotii în copilărie! „Când eram mai mici unul dintre locurile preferate iarna, sau pe ploaie era holul unui bloc. Acolo stăteam aiurea la taclale până venea un administrator ofuscat să ne dea afară. Ca să ne răzbunăm am făcut următoarele: 
Am observat că administratorul ne dădea afară la ora fixa. La 9 seara, domnu Ghirpe arunca gunoiul la ghena şi auzea şoaptele noastre deranjante chiar de la et4. Aveam un băiat în gashca a cărui mama lucra la un magazin de haine. Am făcut rost de o mână de manechin şi am pictat-o sângeros cu ojă. Apoi am prins-o cu guta de capacul ghenei la 8:40 ca atunci când îl ridica cineva, mana ieşea dinăuntru. Povestea era bună ca pe atunci umbla un zvon în cartier ca nu ştiu cine omorâse pe cineva şi-l aruncase în bucăţi pe ghenă. Eh, domnu Ghirpe, săracu, era să facă infarct. Iar noi ne-am distrat copios”, a spus Aradits.