Ce filme le-au plăcut vedetelor în 2013

De: Mioara Tronaru / 31.12.2013, 08:00
Ce filme le-au plăcut vedetelor în 2013
Chiar dacă muncesc mult, vedetele mai au timp să mai vadă şi câte un film. Ben Stiller, Keanu Reeves, Sharon Stone, Christina Applegate şi alţii ne-au spus ce filme le-au plăcut în 2013.

Ben Stiller

Ce a făcut în 2013: A trecut discret peste 2013, ocupat cu noul său proiect ambiţios, ”The Secret Life of Walter Mitty” / ”Viaţa secretă a lui Walter Mitty”, cu premiera pe 27 decembrie 2013.

Filmul preferat în 2013: ”Gravity” – ”Nu am apucat să văd foarte multe filme anul ăsta, am avut foarte mult de muncă. Abia aştept să văd ”12 ani de sclavie”, dar am văzut . Şi mi-a plăcut foarte mult!”.

 

Keanu Reeves

Ce a făcut în 2013: Actor, producător şi chiar regizor! În 2013, Keanu Reeves a avut de lucru nu glumă. L-aţi văzut în ”Man of Tai Chi” / ”Ucigaş cu suflet pur”, în care e şi regizor, şi în ”47 Ronin” / ”Ronin: 47 pentru răzbunare”, pe ecrane din 27 decembrie.

Filmele preferate în 2013: ”12 Years a Slave” – ”Pentru performanţă, imagine, explorarea subiectului, scopul şi intenţia fiecărei scene, comentariul social inserat într-un context istoric”.

”Gravity” – ”Pentru imagine şi pentru ocazia pe care ne-o oferă de a petrece timp în spaţiu. Apoi, Sandra este incredibilă!”.

 

Sharon Stone

Ce a făcut în 2013: A jucat în” Lovelace”, care a avut premiera în SUA în august şi a fost omaginată la Festivalul de la Marrakech în decembrie.

Filmul preferat în 2013: ”Blue Jasmine” – ”Am văzut foarte multe filme pentru Oscar şi deocamdată nu pot să mă pronunţ. Dar vă pot spune că am descoperit o Cate Blanchett miraculoasă în . De obicei, nu spun niciodată că îmi place o persoană sau alta pentru că mi se pare deplasat, dar acum cred că ea face ceva într-adevăr special în acel rol… Cred că e cea mai bună performanţă a sa”.

 

Will Ferrell

Ce a făcut în 2013: Chiar dacă Will Ferrell nu a şomat în 2013, asta nu se prea vede dincoace de ocean. Nici ”Anchorman: The Legend Continues” / ”Anchorman 2”, nici ”The Spoils of Babylon” nu au ajuns pe ecranele din România. Iar ”The Lego Movie” / ”Marea aventură Lego” vine abia în februarie 2014.

Filmul preferat în 2013: ”Blue Jasmine” – ”Mi-a plăcut foarte mult performanţa lui Cate Blanchett în ”.

 

Martin Freeman

Ce a făcut în 2013: 12 luni sub semnul reîntâlnirilor pentru Martin Freeman: cu Benedict Cumberbatch, pentru filmările sezonului 3 din ”Sherlock” şi tot cu el pentru ”Hobbit”, partea a doua; şi cu duo-ul Simon Pegg – Nick Frost, cu care a făcut ”The World’s End”.

Filmul preferat în 2013: ”Gravity” – ”Primele 40 de minute din film îţi taie răsuflarea!”.

 

Luke Evans

Ce a făcut în 2013: Negativul din ”Fast & Furious 6”, un personaj cheie din partea a doua a ”Hobbit”-ului, un serial (”The Great Train Robbery”) şi rolurile din ”Dracula” şi ”The Crow”, aşteptate anul viitor: s-ar putea spune că a fost un an bun pentru Luke Evans.

Filmul preferat în 2013: ”Prisoners” – “Mi-a plăcut foarte mult , am descoperit un mare film. Nu sunt un mare fan al genului, dar mi-a plăcut mult acesta şi cum au jucat actorii”.

 

Terry Gilliam

Ce a făcut în 2013: La patru ani după ”The Imaginarium of Doctor Parnassus”, regizorul Terry Gilliam şi-a prezentat ”The Zero Theorem” la Veneţia, apoi la Marrakech şi apoi în România. Şi a anunţat, pentru a şaptea oară, relansarea proiectului ”Don Quixote”.

Filmele preferate în 2013: ”Gravity” – ”Nu am văzut foarte multe filme anul ăsta. Şi trebuie să mă apuc să le văd pe cele nominalizate de Academie. Am văzut ”Gravity” şi am fost foarte impresionat. Cu toate astea, nu mi-au rămas multe în cap. Dar când eşti acolo, eşti complet captiv. Şi când s-a terminat, s-a terminat. Este foarte interesant, foarte ciudat. Este într-adevăr o experienţă”.

”Inside Llewyn Davis” – ”Am văzut şi filmul fraţilor Coen. Mi-a plăcut, dar nu sunt sigur că am înţeles despre ce e vorba. Într-adevăr, am experimentat ceva, m-am amuzat, dar nu m-a făcut să ies din mine”.

 

Christina Applegate

Ce a făcut în 2013: Serialul ”Up All Night” s-a anulat, singura apariţie a Christinei Applegate pe marile ecrane în 2013 a fost în ”Anchorman 2: The Legend Continues”, cu premiera în Statele Unite pe 18 decembrie 2013.

Filmul preferat în 2013: ”Blue Jasmine” – ”Tocmai am văzut şi a devenit filmul meu preferat în 2013, de departe”.

 

Foto: Hepta