Ce fobii au vedetele de la “Serviţi, vă rog!”

De: Cătălina Matei / 04.08.2013, 09:00
Ce fobii au vedetele de  la “Serviţi, vă rog!”
Vedetele sunt puse fata în faţă cu cele mai negre coşmaruri la “Serviţi, vă rog!”, difuzat la PRO TV în fiecare marţi şi miercuri. Invitaţii ajunşi pe mâna lui Nea Mărin trebuie să îşi înfrângă nu doar limitele fizice, ci şi fobiile de toate felurile. Frica de reptile sau herpetofobia pare a fi cea mai inalnita printre vedete care simt fiori reci pe şira spinării numai la gândul “confruntării” cu un şarpe sau un crocodil. Cu toate acestea, Nea Mărin îi dă fiecăreia dintre ele “un leac de frică”.

Jojo a avut două întâlniri de gradul zero la ”Serviţi, vă rog!”. Dacă din prima va scăpa neatinsă, cea de-a două o va zgudui destul de tare pe frumoasa actriţă: ”Când am avut spectacol la circ, doi dintre membrii echipei Bellucci au ieşit cu doi şerpi şi s-au îndreptat către mine, iar eu am traversat strada în fugă, fără să mă sigur, a fost foarte riscant. Am avut şi un atac de panică de toată frumuseţea, iar  după ce mi-a trecut, glumeam şi spuneam că m-aş transforma într-un fel de «Cruella» a reptilelor, aş purta numai genţi şi pantofi din piele de piton”, spune Jojo.

 “Eu le-am spus italienilor de la circ că nu suport reptilele.  Ziua următoare, am participat la spectacolul lor , unde m-au aşezat pe un cufăr şi au pus trei şerpi pe mine. În acel moment mi s-au înmuiat picioarele, mi-am simţit inima în gât şi m-am blocat, pur şi simplu! Întâmplarea m-a sleit de puteri, atât de tare m-a marcat”, a povestit Oana Zavoranu în prima ediţie din acest sezon ”Serviţi, vă rog!”. Deşi se declară o mare iubitoare de animale, bruneta spune că reptilele sunt singurele pe care le prefera „numai sub formă de genţi, curele şi cizme, din păcate”.

 

Jean de la Craiova, invitat în sezonul trecut la ”Serviţi, vă rog!”, s-a dat ”viteaz” când a văzut-o pe Diana Dumitrescu purtând un şarpe în jurul umerilor şi a vrut să încerce aceeaşi figură, deşi declarase înainte că se teme de reptile. Când angajaţii circului l-au legat la ochi şi i-au pus vietatea pe umeri, Jean a început să ţipe mai rău că o femeie şi a rupt-o la fugă în culise.

„Mie mi-e frică şi de găini!”, a declarat Andreea Tonciu vara trecută la ”Serviţi, vă rog!” după ce a rămas paralizată de spaimă când s-a văzut înconjurată de trei şerpi.  ”Vica Blochina tot la reptile făcea urât”, a adăugat ”tartorul” Nea Mărin.

 

Printre atâtea vedete care fug de vietăţile cu sânge rece, Răzvan Fodor rămâne deocamdată singurul pe care îl îngrozeşte o mulţime de… oameni. „Eu de ani de zile îmi cumpăr haine de pe internet şi tu mă trimiţi la mall. Să sară oamenii pe noi. Fac atac de panică, pot să cad şi să păţesc ceva. Nu pot, mi se încreţeşte carnea pe mine”, i-a spus Răzvan lui Nea Marin atunci când acesta l-a pus să împartă fluturaşi la mall în prima ediţie din acest sezon „Serviţi, vă rog!”. Gazda emisiunii a fost de neînduplecat, iar Fodor a declarat la finalul unei zile de coşmar: „ L-am rugat să mă lase în pace. Am avut atacul ăla de panică şi mi-am stricat ziua”.

Dacă unele vedete fug de muncă, altele rup pământul de frică la ”Serviţi, vă rog!”, însă Nea Marin nu se lasa cu una, cu două, şi le face terapie – şoc, în fiecare marţi şi miercuri, la PRO TV.