Ce gest a putut să facă Vin Diesel în memoria lui Paul Walker!

De: Nicoleta Nicolae / 23.03.2015, 15:54
Ce gest a putut să facă Vin Diesel în memoria lui Paul Walker!
Actorul american Vin Diesel a devenit din nou tată, după ce partenera sa de viaţă, modelul Paloma Jimenez, a născut o fetiţă, în data de 16 martie 2015!

Vin Diesel, în vârstă de 47 de ani, star al francizei cinematografice „Furios şi iute”, în care a jucat alături de regretatul actor Paul Walker, care şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident auto, a confirmat faptul că a devenit tată pentru a treia oară prin intermediul unei fotografii a bebeluşului pe care a publicat-o luni pe contul său de Facebook.

Actorul a însoţit fotografie cu versuri din „What a Wonderful World”, un cântec celebru interpretat de Louis Armstrong: „I hear babies crying/ I watch them grow/ They’ll learn much more/ Than I’ll ever know/ And I think to myself/ What a wonderful world” („Aud plânsetele unor bebeluşi/ Îi privesc cum cresc/ Ei vor învăţa multe alte lucruri/ Decât voi cunoaşte eu vreodată/ Apoi îmi spun/ Ce lume minunată”).

FOTO: Facebook.com

Acum, însă, la Today Show, emisiunea difuzată la NBC News, a emoţionat audienţa cu o mărturisire emoţionantă, potrivit buzzfeed.com.

Fetiţa sa poartă numele fostului coleg de platou… Paul Walker. „O cheamă Paulina”, i-a confirmat actorul moderatoarei Natalie Morales.
 
Actorul Vin Diesel şi partenera lui de viaţă, în vârstă de 31 de ani, aveau deja împreună un fiu – Vincent Sinclair, în vârstă de patru ani şi jumătate – şi o fiică – Hania Riley, în vârstă de şase ani şi jumătate.

Vin Diesel şi partenera sa de viaţă, modelul Paloma Jimenez (FOTO: Facebook.com)