Ce i-a interzis Eva Mendes lui Ryan Gosling!

De: Cătălina Matei / 05.12.2014, 12:19
Ce i-a interzis Eva Mendes lui Ryan Gosling!
Eva Mendes i-a interzis partenerului ei de viaţă, actorul Ryan Gosling, să stea de vorbă cu fosta lui iubită, actriţa Rachel McAdams, afirmă presa americană.
Eva Mendes, în vârstă de 40 de ani, şi Ryan Gosling, în vârstă de 34 de ani, au împreună o fiică, Esmeralda, în vârstă de două luni, iar actriţa de origine cubaneză i-a interzis partenerului ei de viaţă să discute cu fosta lui iubită Rachel McAdams, după ce aceasta a telefonat cuplului pentru a-l felicita cu ocazia naşterii fetiţei lor, scrie contactmusic.com.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
„Rachel a avut cele mai bune intenţii atunci când a telefonat. A dorit să îl felicite pe Ryan pentru venirea pe lume a bebeluşului, dar şi să afle ce mai face el”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul american National Enquirer. Totuşi, acel apel telefonic ar fi creat anumite tensiuni în cuplu.
 
„Acel telefon a generat o întreagă scenă. Acum, Eva i-a interzis lui Ryan să răspundă la telefon când îl sună Rachel”, a adăugat aceeaşi sursă, potrivit Mediafax.
 
Esmeralda Amada, născută în septembrie, este primul copil pentru ambele vedete.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
 
Eva Mendes şi Ryan Gosling, care formează unul dintre cele mai strălucitoare cupluri de la Hollywood, s-au cunoscut în 2011, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Destine la răscruce/ The Place Beyond The Pines”, lansat pe marile ecrane în 2012.