Ce înseamnă orgasmul culinar pentru Raluca Lăzăruţ

Apropo.ro / 06.10.2013, 08:00
Ce înseamnă orgasmul culinar pentru Raluca Lăzăruţ
Cu cine bea Raluca Lăzăruţ şampanie? Nu, nu cu un domn prezentabil sau noul iubit, ci cu o prietenă cu care se pare ca s-a întâlnit în Centrul Vechi, într-o locaţie care i-a picat cu tronc frumoasei prezentatoare de ştiri de la Kanal D.

Lăzăruţ a devenit clienta fidela a unui restaurant-bar de pe Smardan, Brauhaus, proaspat renovat si amenajat extrem de cool. Astfel, printre veioze colorate, intr-un decor aparte, de-a dreptul captivant, frumoasa vedeta a  descoperit, dupa cum singura a scris pe blogul sau, orgasmul culinar! Ce a facut-o pe Lazarut sa ajunga in acest punct? Mancarea! Caci este o gurmanda inraita.

“Am gustat nişte creveţi în sos mediteranean tare buni şi un muşchi de vită în sos de ciocolată care mi s-a părut o adevărată experienţă culinară, deşi destul de nişată alegerea, având în vedere că alăturarea de ciocolată amăruie şi carne nu e la îndemâna oricui. Felul preferat a fost însă un pui foarte fraged, ti se topea în gură, cu mere, stafide şi o garnitură de orez sălbatic. Mi-a plăcut foarte mult că bucătarul s-a gândit să servească şi germeni de ridiche lângă pui, super gustoşi şi extrem de sănătoşi. Pentru că sunt o maniacă a cafelei, cireaşa de pe tort a venit la sfârşit. M-a cucerit cafeaua cu arma de rodii, tare, puternică şi totuşi aromată într-un mod echilibrat”, povesteste Raluca, pe blogul ei.