Ce le face Botezatu băieţilor de la „Supermodels”!

Apropo.ro / 16.04.2015, 11:34
Ce le face Botezatu băieţilor de la „Supermodels”!
În ediţia de mâine, 17 aprilie, a show-ului “Supermodels by Cătălin Botezatu”, concurenţii băieţi vor face totul pentru a-i demonstra prezentatorului show-ului că merită să rămână în concurs.
De această dată, Cătălin Botezatu îi supune unui test fulger, eliminatoriu. Tinerii îşi vor da sufletul pe banda de alergare, încălţaţi cu pantofi cu toc şi răspunzând ironiilor lansate de pe margine de fetele rămase în competiţie.
 
 
Deşi încurcaţi la auzul noilor directive, Gilbert, Joan şi Cătălin se conformează rapid, pentru a demonstra mentorului lor că pot depăşi orice barieră psihologică. “Teamă de ridicol? Nu există aşa ceva! Pot să alerg şi gol, pe tocuri, fără probleme. Suntem aici să demonstrăm că putem face faţă. O să fie amuzant! ”, a spus Gilbert.
 
 
“Băieţi, vă rog să vă alegeţi ce pantofi doriţi! Vă comportaţi ca nişte femei!  Vă dau voie să vă alegeţi culoarea pantofilor. Joan, poţi să îţi ridici puţin pantalonul ca să se vadă gamba frumos. J  Va trebui să mergeţi pe această bandă de alergare, de la lent la foarte alert şi cu o pantă cât mai abruptă a bandei“, le-a spus Cătălin Botezatu.
 
Joan a povestit că aceasta nu este o premieră pentru el, în copilărie cochetând cu acest sport “extrem” la care i-a supus Cătălin Botezatu. “Când eram mic, surorile mele mă îmbrăcau în fetiţă, mă dădeau cu ruj, iar eu le luăm pantofii cu toc şi mă plimbam prin casă”, a povestit amuzat Joan.
 
 
Cum s-au descurcat tinerii la această probă şi care au fost replicile fetelor puteţi afla vineri, de la 23:30, urmărind  semifinala show-ului  “Supermodels by Cătălin Botezatu”, difuzat la Kanal D.