Ce noutăţi aduce noul an la Disney Channel şi Disney Junior!

Apropo.ro / 06.01.2015, 08:00
Ce noutăţi aduce noul an la Disney Channel şi Disney Junior!
În luna ianuarie, sezonul 3 din “Violetta” continuă cu episoade nou-nouţe, iar sâmbăta dimineaţa, se dezbat cele mai recente întâmplări alături de Alexia, Andra şi Adina.
Momente muzicale, coregrafii noi, invitaţi speciali, concursuri şi multe alte surprize îi aşteaptă pe fanii serialului în noile ediţii “Violetta”.
Nu pierdeţi cele mai noi episoade din “Violetta”, începând de luni, 19 ianuarie, de la ora 18:00.
 
 
Duminici regale la Disney Junior pe 11, 18 şi 25 ianuarie de la ora 11:45
 
În luna ianuarie, la Disney Junior, zilele de duminică sunt dedicate învăţăturilor din lumea de poveste a “Sofiei Întâi”. Lecţii de bună-purtare şi aventuri cu prinţi şi prinţese, care scot la iveală calităţi precum curaj, generozitate şi sinceritate, în fiecare duminică, în cadrul maratonului de episoade “Sofia Întâi”.
 
Lupta pentru Cartea  Magică
 
Căpitanul Cârlig reuşeşte să fure cartea cu poveşti despre aventurile minunate ale lui Wendy şi fratelui său alături de Peter Pan, înŢara de Nicăieri. Jake şi echipa lui de mateloţi se aliază cu Wendy, John, Michael, căţelul Nana, Peter Pan şi Tinker Bell pentru a recupera cartea magică şi a salva astfel legenda de nepreţuit a lui “Peter Pan în Ţara de Nicăieri”, într-un episod special de 44 de minute din “Jake şi piraţii din ţara de Nicăieri”, difuzat sâmbătă, 31 ianuarie, de la ora 11:05.